15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Šef Misije OEBS-a u BiH razgovarao sa načelnikom Stevanovićem

ZVORNIK – Šef Misije OEBS-a u BiH, ambasador Džonatan Mur posjetio je danas Zvornik gdje je razgovarao sa načelnikom opštine Zoranom Stevanovićem.

On je izrazio zadovoljstvo boravkom u Zvorniku koji, kako je rekao, igra važnu ulogu kao uticajna opština u BiH.

– Veoma mi je drago zbog ove posjete Zvorniku koji igra važnu ulogu kao uticajna opštine u BiH. Sa načelnikom sam razgovarao o raznim temama i govorili smo i o terorističkom napadu koji se ovdje desio. Mi smo potpuno istog mišljenja da život ide dalje, u korist je svih građana da rade zajedno i da traže zajedničku budućnost. Ovu priliku koristim da kažem da mi blisko pratimo situaciju ovdje u Zvorniku iz naše terenske kancelarije u Tuzli. Zvornik ima i puno potencijala i drago nam je što možemo produžiti našu uspješnu saradnju sa Zvornikom – rekao je Mur.

Načelnik Stevanović izrazio je zahvalnost Muru na današnjoj posjeti, naglasivši da je OEBS partner Opštini Zvornik već godinama.

– Između ostalog, OEBS je naš partner godinama na raznim projektima koji su doprineli da Zvornik i Zvorničani u pozitivnom smislu promijene svoju svijest i svoje razmišljanje. Nastavićemo i dalje da sarađujemo, ovom društvu treba još dijaloga i razgovora na svim nivoima i mislim da je upravo put kojim ovo društvo treba ići taj da se na svim nivoima razgovara sa svim našim sugrađanima – poručio je Stevanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se