15.9 C
Zvornik
07. октобра 2022.

Radnici kompanije “Alumina” na 59. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu

ZVORNIK – Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji se od 11. do 15. maja održava u Beogradu, danas su posjetili predstavnici kompanije „Alumina“ iz Zvornika. Oko tridesetak inženjera, tehničara i drugih kadrova iz ovog kolektiva, mogli su mnogo toga vidjeti i saznati s obzirom da se oko 500 učesnika iz 25 zemalja predstavilo s najnovijim dostignućima ponajviše iz oblasti industrijskih tehnologija – elektroenergetike, elektronike, telekomunikacija, procesne tehnike, brodogradnje, saobraćaja, klimatizacije, grijanja i hlađenja, logistike, materijala, opreme za profesionalne i naučne svrhe, ali i iz drugih tehničko-tehnoloških sektora, robnih kategorija i grupa.

Sa puno utisaka, novih saznanja i, naravno, spremnosti da se nove tehnologije primjene u proizvodni proces fabrike, stručnjaci iz „Alumine“ ističu da je sajam tehnike itekako potrebna manifestacija i da je dobro što je najveći zvornički kolektiv i ove godine imao svoje predstavnike na ovoj prestižnoj smotri tehnike i tehničkih dostignuća.

„Veoma je bitno da naši kadrovi budu u korak sa tehničko-tehnološkim novitetima koji doprinose osavremenjavanju procesa rada, jer su nove tehnologije veoma značajne za dalji rad naše fabrike. Istovremeno, ova sajamska manifestacija, tradicionalno, okuplja i dosta poslovnih partnera ove kompanije, tako da je to prilika i za nove susrete s našim poslovnim saradnicima“, ističu u menadžmentu „Alumine“.

Na 59. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, čiji je slogan „Korak u budućnost“, Privredna komora Republike Srpske predstavila je više od 20 domaćih kompanija iz oblasti metalne i elektro industrije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se