LIFESTYLE

Ovo će razumjeti djevojke sa velikim grudima: Kako „upakovati“ grudi u košulju?

Djevojke sa velikim grudima zaista izgledaju zanosno, i sve haljine sa dekolteom im savršeno stoje. Ali šta se dogodi kada pokušaju da obuku najobičniju košulju sa dugmićima? Samo one znaju kakva je to noćna mora, a „Buzzfeed“ je riješio da im da nekoliko savjeta koji će im pomoći u tome.

Ljepota

Čak i kada mislite da se to nikada neće dogoditi, uspjećete. Bitno je da ne odustanete. Pronađite pravi brushalter, koji će možda biti i za broj veći. Ukoliko koristitite onaj koji je vam savršeno odgovara, on nikada neće lepo stajati uz vašu omiljenu košulju.

http://afatgirltryingtofitin.tumblr.com/post/89385927235/i-have-serious-boob-issues


„Pokušavajući da spakujem svoje grudi u one uske prelijepe košulje shvatila sam da je to nemoguća misija. Jedino sa čim bi to mogla uporediti je kao da pokušavate da navučete parče tkanine preko piramida u Egiptu, i da ih pritom pridržavate na mjestu žvakaćim gumama“, izjavila je blogerka Ašli.

SPORTSKI BRUSHALTER ĆE VAM POSTATI NAJOMILJENIJI ODJEVNI PREDMET

Ona je takođe istakla da je sportski brushalter nešto najbolje što žene sa velikim grudima mogu iskoristiti u ovoj borbi. Ukoliko vam i to ne pomaže, ona predlaže da posegnete za nešto težom artiljerijom, te da pokušate sa onim izrazito jakim sportskim topom.

„Da bi izbjegla otvaranje moje košulje u Hulk stilu, najšeće koristim sportski top. On je najbolje riješenje i kada želite da sjednete na sastanku, a da ne privučete poglede svih prisutnih na vaš mali otvor između dva dugmeta na košulji“, ističe ona.

PROBAJTE DA NOSITE MUŠKE KOŠULJE

Ukoliko vam vaš oblik tijela i vaš stil oblačenja dozvoljava, probajte sa muškim košuljama. Postoje mnogo modela koji se danas prave za muškarce tako da istaknu njihov struk. Iznenađujuće je, ali zaista možete naći i strukiranu košulju na muškom odjeljenju u butiku.

MALO DUGME ĆE RIJEŠITI VELIKI PROBLEM

Ukoliko ne želite da promenite stil, i da se oprobate sa muškim košuljama i za to ima rešenje. Blogerka Lili Paskuzi je otkrila malu tajnu.

Svaka košulja, u predijelu gdje su prišiveni dugmići je dupli štep. Pronađite između koja dva dugmeta imate najviše problema sa otvaranjem. Između njih sa unutrašnje strane prišijte još jedno malo dugme. Takođe napravite odgovarajuću rupu srazmjernu dugmetu.

Na ovaj način niko neće primjetiti da imate dodatnu „podršku“, a košulja se više neće otvarati.

PRIKRIVENI RAJSFERŠLUS

Brajan Dejvis, vlasnik modne kuće za izradu košulja Tedi Stratford je došao do novog izuma. Kako bi sprečio otvaranje košulja između dugmića, on je prišio rajsferšlus ispod dugmića.

Nakon što zatvorite rajsferšlus, i zakopčate dugmiće, izgledate kao da nosite normalnu košulju. Ukoliko ne možete pronaći ove košulje u prodaju, odnesite svoju košulju kod obližnjeg šnajdera, i napravite svoj primjerak Dejvisovog izuma, piše Blic Žena.

Tagovi
Back to top button
Close
Close