20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Nakon što su osvojili loto bračni par se razveo: Muž uložio milione u novu djevojku

Supružnici Adrijan i Džilijan Bejford iz Safolka u Velikoj Britaniji koji su postali poznati nakon što su dva puta osvojili najveće dobitke na lutriji Euromillions, razveli su se 15 mjeseci nakon dobitka.

Adrijan je našao drugu ženu koju je zaprosio na Maldivama, a potom potrošio na nju 2,7 miliona evra.

Adrijan je odlučio svojoj novoj vjerenici Samanti Barbidže pokloniti 10 konja, a potom kupiti ergelu u Norfolku i napraviti sve što je potrebno za nove ljubimce. Novi objekat zove se Forest Edge Arena. Njegovi prijatelji kažu kako on nije ranije imamo nikakav interes za konje, te da se sve promijenilo otkako je sa Samantom.

„Mora uložiti novac u nešto, zašto ne bi uložio u nešto što interesuje Sam“, kazao je jedan njegov prijatelj za The Sun, a prenosi Klix.

Forest Edge Arena ima vanjske i unutrašnje sadržaje, a kada uđete na portal dočeka vas poruka: „Samanta i tim vam žele srdačnu dobrodošlicu u Forest Edge Arenu. Imamo unutrašnje i vanjske arene za ozbiljne jahače, kao i sadržaje za one koji samo žele gledati događaje i uživati u šolji čaja ispred vatre.“

Adrijan je upoznao Sam, koja je 16 godina mlađa od njega, u pabu u januaru prošle godine. Samo tri sedmice nakon toga, napustila je posao i preselila se bliže njemu. Počeli su se zabavljati i Sam se uskoro preselila u njegovu vilu vrijednu 8,1 milion evra. Potom je zaprosio na romantičnom putovanju na Maldivima.

Njegova bivša supruga Džilijan kazala je kako njihov razvod nema veze sa trećom osobom, već da ih je veliki dobitak potpuno promijenio.

„Kada dobijete na lotu to je veoma stresno. Stvari se događaju. Nekada u životu morate krenuti dalje. Sada smo oboje srećni“, rekao je Adrijan.

Samo tri mjeseca nakon ove izjave zaprosio je Samantu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se