5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Depu prijeti 10 godina zatvora

Slavni glumac Džoni Dep mogao bi završiti iza rešetaka zbog odluke da svoja dva psa ilegalno uvede u Australiju.

Australijski mediji pišu da, ukoliko ovaj slučaj završi na sudu i zvijezda filmova „Pirati sa Kariba“ bude proglašena krivim, suočiće se sa kaznom od deset godina zatvora ili maksimalnom novčanom kaznom od 265.000 dolara.

Dep se ranije ovog mjeseca našao u problemu kada je privatnim avionom otputovao u Australiju sa svojim jorkširskim terijerima Pistolom i Buom i time prekršio stroge australijske zakone.

Strani mediji pišu da je istraga pokazala da ni glumac ni ostali putnici u avionu nisu prijavili prisustvo pasa te da je to otkriveno tek nakon što su na društvenim mrežama osvanule fotografije Depovih ljubimaca iz lokalnog frizerskog salona za pse.

Australijski ministar poljoprivrede Barnabi Džojs prethodno je zaprijetio da će psi biti uspavani ukoliko ih Džoni ne odvede iz države u roku od 50 časova.

– Ako počnete da dozvoljavate filmskim zvijezdama, čak i ako su dva puta proglašeni za najseksepilnijeg muškarca, da ulaze u zemlju sa ljubimcima, zašto onda ne dozvolimo svima da krše zakon – rekao je Džojs.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se