18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Zvornik: Kamion sletio s puta i prevrnuo se, povrijeđen vozač

MILIĆI – Zvorničanin čiji su inicijali LJ.J. /47/ lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica u mjestu Zaklopača, opština Milići, kada je šleper kojim je upravljao sletio sa kolovoza i prevrnuo se u korito obližnjeg potoka.

Nezgoda se dogodila sinoć oko 19.00 časova. Iz potpuno smrskane kabine vozača su izvukli pripadnici vatrogasnih jedinica iz Milića i Vlasenice, koji su upotrijebili priručni alat i dizalice da bi došli do LJ.J.

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Miodrag Pantić rekao je Srni jutros da je intervencija trajala oko 45 minuta.

„Na kraju smo ipak morali ručno da ga evakuišemo, jer dizalice, zbog pozicije kamiona, nisu bile efikasne. Vozilo je pretrpjelo velika oštećenja, ali za nas je najvažnije da je spašen ljudski život, a sva druga šteta može da se nadoknadi“, rekao je Pantić.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina jutros je saopšteno da je LJ.J. u ovoj nezgodi zadobio lakše povrede, te da mu je pomoć pružena u Opštoj bolnici u Zvorniku.

Saobraćaj je na toj dionici bio u prekidu sinoć od 19.00 do 20.00 časova.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Zvorniku.

 

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se