18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Stevanović: U gradu sve funkcioniše normalno

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović izjavio je danas da je stanje u ovoj lokalnoj zajednici, nakon terorističkog napada, normalno, nesmetano funkcionišu sve javne službe i preduzeća, škole i obdanište.

Nakon posjete policajcima, ranjenim u terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku, koji se nalaze na liječenju u Opštoj bolnici, Stevanović je rekao novinarima da u gradu nema ništa neobično, osim pojačanog prisustva policije, koje je u ovakvoj situaciji nužno.

„Vjerujemo u rad policije i bezbjednosnih agencija i pozivamo građane na tolerantno ponašanje i da ovo preživimo svi zajedno“, rekao je Stevanović.

On je dodao da će obaviti razgovore sa svim političkim subjektima, predstavnicima oba naroda i pozvati ih da izbjegavaju okupljanja i da svi zajedno osude ovaj gnusni čin koji se dogodio Zvorniku.

„Ovo nam predstavlja obavezu da u vremenu koje je pred nama svi skupa identifikujemo devijantna ponašanja u svojim sredinama, kako bi pomogli organima gonjenja da takve ljude izoluju na vrijeme kako nam se ovo nikada ne bi više desilo“, naglasio je Stevanović.

Ljekar Opšte bolnice Zvornik Miroslav Prodanović rekao je da je zdravstveno stanje ranjenih policajaca stabilno.

„Oni su hemodinamski stabilni, životno nisu ugroženi, a u jedinici intenzivne njege nalaze se više iz predostrožnosti“, pojasnio je Prodanović.

On je dodao da će kod pacijenata biti provedene dodatne dijagnostičke mjere, ali da se ne očekuju neke ozbiljne komplikacije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se