8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Poznate i predgrupe OK Festa

Na ovogodišnjem OK Festu koji će se 03/04/05 jula održati u NP Sutjeska, pored već poznatih headlinera nastupiće i mladi autorski bendovi čija su imena već poznata domaćoj publici. Bendovi koji će stati rame uz rame sa poznatim imenima regionalne rock scene i svoj rad predstaviti ljubiteljima dobrog zvuka na Tjentištu su:

Shanghai Street Fight; M.O.B.S. – 03.07.

Tanker; Pajperov smijeh – 04.07.

alexAndria; Margine – 05.07.

Ovo je samo još jedna potvrda da posjetioce OK Festa ove godine očekuje sjajna zabava i nezaboravan provod. I to nije sve…spremamo još sadržaja i svirke na Tjentištu!

Podsjećamo da su ovogodišnji izvođači na OK Festu: Zabranjeno pušenje; Elemental; Brkovi; Eyesburn; Bad Copy; Rundek Cargo Trio; Električni orgazam; Darkwood Dub; Hladno pivo.

Za sve one koji osim dobre muzike, zabave i druženja žele da upoznaju NP Sutjeska i osjete nezaboravnu avanturu, tu su i ostali sadržaji: adrenalin, agora i umjetničke zone OK Festaa. Rafting, planinarenje, posjeta prašumi Perućici, panel diskusije, filmske projekcije samo su dio bogatog programa koji garantuje dobar provod i sjanu zabavu.

„Budi OK..misli OK…dođi na OK fest!“

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se