4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Načelnik Zvornika ličnost dana

Po izboru Dnevnog avaza, juče je u BiH ličnost dana bio načelnik Zvornika, Zoran Stevanović.

Samo koji sat nakon što je u Zvorniku izvršen napad na Policijsku stanicu, kada je Nerdin Ibrić iz Kučić Kule ubio jednog i ranio dvojicu policajaca srpske nacionalnosti, načelnik Zvornika Zoran Stevanović hrabro je stao pred televizijske kamere i, kako Zvorničanima, tako i svim građanim RS, poručio da se suzdrže od bilo kakve negativne reakcije spram komšija drugih nacionalnosti, obrazložili su u Avazu.

Pozvao je na odmjerenost i toleranciju u izjavama zvaničnika, posebno se obraćajući korisnicima društvenih mreža, moleći ih da „vode računa šta pišu“, odnosno da se suzdrže od izliva mržnje i poziva na osvetu, nakon svega šta se u Zvorniku desilo.

Umirujuće poruke koje je Stevanović, iz nimalo ugodnog ambijenta, sve vrijeme hrabro upućivao, pokazale su ozbiljnost, političku mudrost, ali i rijetko viđenu odgovornost spram funkcije koju obnaša, po čemu će ga, kao načelnika, u budućnosti, sigurno mnogi pamtiti.

Zoran Stevanović je na čelu Zvornika od 2007. godine. Čovjek je koji odlično poznaje narav i karakter stanovnika svoje opštine. Da neće dozvoliti da međunacionalno  povjerenje koje je u njegovom mandatu mukotrpno građeno ubiju meci ispaljeni u policajce na dužnosti, pokazao je bez imalo kalkulisanja, piše Avaz.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se