8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

3 najbolja horoskopska znaka za brak: Jeste li među njima?

Jedne su ipak bolje od drugih. Saznajte među kojim se horoskopskim znakovima kriju najbolje žene za brak.

Rak

Račice žive za ljubav. Kad ih jednom osvojite, one će vas bezuslovno voljeti i biti spremna s vama otići i na kraj svijeta. Njezini osjećaji uvijek su intenzivni. Uz nju ćete naučiti što znači pored sebe imati pravu ženu. Račica je spremna učiniti sve kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovjek na svijetu, piše “Cosmopolitan“.

Sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, pozorište u kući uz račiće je gotovo garantovano. Ipak, to je mala cijena koju ćete platiti za život u oazi poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Uvijek okruženi najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma, takvoj bi ženi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Djeca su za nju uvijek na prvom mjestu i baš poput vaših, i njihove će potrebe uvijek stavljati na mjesto ispred svojih. Pobrinite se da joj priuštite odmor i uzvratite za ono što čini za vas, jer ona neće tražiti ništa zauzvrat osim malo ljubavi, pažnje i iskrenosti.

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ove žene posjeduju nevjerovatnu snagu i sposobnosti, ali traže nekoga ko će im otvarati limenke kad one to ne mogu. Ona ne traži ništa manje od sebi ravnog, pa ćete se pored nje morati potruditi. Obožavaćete je iako ona za to neće morati učiniti ništa posebno.

Sve što radi za vas, ona radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njezina želja za vas je zapovijed. Uz nju ćete naučiti što je nesebična i prava ljubav.

Za svoju djecu bori se poput lavice. Uvijek će biti na oprezu. Onaj ko im pokuša nauditi vrlo će brzo požaliti. Od vas zahtjeva da ju obožavate, ali to za vas neće biti nikakav prevelik posao jer se vi tako osjećate i bez previše truda.

Jarac

Pred ovom bi ženom svako pao na koljena, pa tako i vi. Jaka kao crna zemlja, ulaže nadljudske napore kako bi postigla svoje ciljeve, ali na njoj nećete primijetiti ni kap znoja.

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova će dama učiniti nenametljivo i dostojanstveno, a vi ćete se pitati jeste li uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorijeti postojano i toplo, kad sve ostale budu izgorile.

Njezina odgovornost, dužnost i posvećenje neće dopustiti da se taj plamen ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je voljela dok ste još bili “nevidljivi”, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svijesna što od koga može očekivati.

Ako ste uspjeli privući ženu poput nje, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda vidi bolje nego vi vidite samog sebe, a pobrinuće se da iz vas izvuče ono najbolje.

Žene u znaku Jarca su stroge, ali pravedne majke. Ona odgaja pobjednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažete znak i ustrajnost, a ona će vam rado, svojim primjerom, pokazati kako.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se