9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Žena koja je odlučila da rodi svoje unuče

Emili Džordan preživjela je rak, ali ona i njen suprug morali su da se suoče sa činjenicom da, neće moći da se ostvare kao roditelji.

Emili je urađena histerektomija, ali neposredno prije operacije stiglo je još loših vijesti. Analize su pokazale da je u drugom stanju.

Njena majka Sindi Rajcel bila je duboko potresena zbog bolne situacije kroz koju je njena ćerka prolazila.

„Željela sam da Emili osjeti tu jedinstvenu vezu koju roditelj ima sa svojim djetetom i predložila sam da budem surogat majka“, kazala je gospođa Rajcel.

Njeni ćerka i zet bili su poprilično skeptični zbog te ideje, jer je Sindi ipak bila u ranim pedesetim i nisu bili sigurni da bi bila u stanju da iznese trudnoću do kraja. Ipak počeli su ozbiljnije da razmišljaju o toj ideju i tražili više informacija, piše Blic.

Posavjetovali su se sa ginekolozima i riješili da probaju sa vještačkom oplodnjom koja je uspjela.

Sindi priznaje da je u početku brinula o reakcijama drugih ljudi, ali je takođe bila vrlo jasna oko svoje uloge: Ona je samo baka.

„Kćerka i zet će podizati svoje dijete, to će biti njihova beba, ja sam im samo pozajmila svoje tijelo kako bi mogli da ostvare svoje snove“, kazala je Rajcelova.

Emili kaže da je postupak njene majke samo nastavak predivnih stvari koje je ona cijelog života radila za nju.

„Uvjek se trudila da imam najbolji mogući život i da mi priušti sve što je bila u mogućnosti. Nas dvije imamo jedinstvenu vezu i zbog toga je toliko volim“, rekla je Emili.

[mom_video type=“youtube“ id=“6SP0Is47Jec“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se