15.4 C
Zvornik
01. октобра 2022.

Tri glavna razloga zašto one padaju na loše momke

Nema žene koje se bar jednom u životu nije zapitala šta to ima u ‘zločestim’ momcima i njihovom šarmu. Naime, u ljubavnoj istoriji mnogih od nas stoji zabilježen bar jedan buntovni frajer kom ni jedna mama ne bi dala zeleno svjetlo.

Iako nema žene koja ne želi da je muškarac tretira s poštovanjem i ljubaznošću, nekako nam se svima dogodi da nam se pod kožu uvuče drski frajer koji iskače iz okvira ‘dobrog’ ponašanja. 

Frajeri koji šalju dvosmislene poruke, muškarci koji nas nerijetko ostave da čekamo, skloni flertu, zbog kojih se često pitamo da li nas vole ili se samo poigravaju nama. Verovatno svi pred očima imamo sliku bar jednog takvog muškarca koji nas je u određenoj fazi zaludio.

Predstavljamo vam tri glavna razloga zašto padamo na ‘zločeste’ momke.

Čista harizma 

“Loš momak” će uvijek znati šta da kaže i tako vam se uvuče pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja je njegovo moćno oružje koje za tren može da pokori. Bilo da dijeli komplimente ili koristi izazivački, pomalo drski način komunikacije, uvijek ćete htjeti da ga još jednom vidite.

Njegova nedostupnost 

Zločesti frajeri uvijek moraju da budu pomalo neuhvatljivi. Iako mnoge žene žele organizovani raspored i neku konstantu u viđanju, upravo neuhvatljivost čini da ovakve muškarace želimo opet da sretnemo i osvojimo ih. Njegova zauzetost poslom ili prijateljima može nam ići na živce, ali upravo nas ta nedokučivost i privlači.

Čist izazov 

Zločesti frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče, nismo uvijek u pravu. Oni uzvraćaju udarac kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mjesto, a sve kako bi ugodili nama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se