8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Sutra sunčano, u nedjelju kiša

SARAJEVO – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje sunčano vrijeme.

Jutro će biti vedro i svježe sa slabim mrazem. Tokom dana sunčano uz lokalno malu oblačnost i toplije vrijeme. Prema večeri očekuje se postepeno povećanje oblačnosti sa zapada, a u noći i naoblačenje, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Duvaće vjetar slab do umjeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do dva, na jugu od nula do pet, a dnevne od deset do 18 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju jutro će biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimično sa kišom u zapadnim i južnim krajevima i snijegom u višim planinama.

Tokom dana kiša će zahvatiti i većinu ostalih krajeva. Kiše će biti više na jugu i jugozapadu, a manje na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku i to u drugom dijelu dana.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Čemerno i Han Pijesak dva, Kalinovik tri, Gacko četiri, Ivan sedlo i Kupres pet, Mrakovica šest, Nevesinje sedam, Drinić osam, Rudo, Višegrad, Bileća, Mrkonjić Grad, Foča, Livno i Sarajevo devet stepeni Celzijusovih.

U Bugojnu i Gradačcu u 13.00 časova izmjereno je deset stepeni Celzijusvoih, Jajcu i Tuzli 11, Ribniku, Srpcu, Bihaću, Sanskom Mostu i Zenici 12, Novom Gradu, Drvaru, Mostaru, Neumu 13 i Stocu 14 stepeni Celzijusovih.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se