5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Poljubila sam pogrešnog muškarca u klubu, a onda nas je sudbina potpuno iznenadila

“Zašto me ljubi kada ima ženu i ćerku” pomislila sam dok me je stezao rukama oko struka… On se smijao, ja sam bila u čudu, veče je bilo potpuno nevjerovatno

Da je život potpuno nepredvidiv dokazala je ta subota u mom životu.

Naizgled još jedan običan izlazak sa drugaricama u jedan beogradski klub koji obožavamo pretvorio se u noć koju nikada u životu neću zaboraviti.

Igramo, skačemo, svi su veseli, veče teče sjajno. U jednom trenutku se saginjem da dozovem konobara i osjećam da me neko hvata za struk i privlači sebi.

– Pazi da ne padneš! – kaže mi kroz osmjeh momak koji neodoljivo podsjeća na mog druga kog obožavam, a kog nisam vidjela godinama, jer se odselio u Australiju. Kada sam mu ugledala lice, ozarila sam se jer sam pomislila “Bože, otkud on ovde i kada se vratio!” Vrisnula sam od sreće i skočila mu u zagrljaj!

On je isto djelovao oduševljeno, i držao me zagrljenu.

– Otkud ti ovde?! Kad si se vratio? Što se nisi javio? – rekla sam mu, ubjeđena da pričam sa Bojanom, svojim drugom.

– Pa, tu sam sa društvom! Kad si došla?

Ponovo mu se bacam u zagrljaj, presrećna! U tom trenutku kreće moja omiljena pjesma, sada sam još srećnija, on me i dalje ne pušta i sve je prelijepo. Osjećaj poznatog je prisutan, a zašto i ne bi bio kada se Marko i ja znamo godinama. U jednom trenutku Marko me hvata objema rukama za lice i ljubi me. U potpunom šoku se izmičem i mislim “Zašto me ljubi kada ima ženu i ćerku”. On – u osmjehu, ja – u čudu.

– Čekaj, reci mi svoje ime!
– Bojan.
– Šta? Jesi siguran da se ne zoveš Marko?
– Siguran, rekao je smijući se.

Talas srama me je oblio istog trenutka. Počela sam da se nervozno da se smijem i pokrila sam lice rukama.

– Izvini, moram da idem sada.
– Pa čekaj, gdje ćeš?
– Idem, idem, idem, idem, ti si neko drugi, ne, ne, ne…

Otrgla sam mu se iz ruku i pobjegla. Sjela sam da se saberem, i gledala da mu ne budem u vidokrugu. Međutim, u cijeloj toj situaciji shvatila sam da mi se jako dopada.

Otišla sam do njega opet i prvo što je rekao bilo je: “Evo je moja ljepotica, nisam vidio gdje si pobjegla“. Objasnila sam mu o čemu se radi i oboje smo počeli da se smijemo.

Nastavili smo da igramo, poljubili smo se opet, veče je teklo sjajno. U nekom trenutku su moje drugarice odlučile da idemo u drugi lokal. Iako nisam željela od njega da se rastanem, morala sam da krenem.

– Uzmi moj broj i zovi me kada god želiš i ako želiš, rekao je.

Razmjenili smo brojeve i otišle smo.

U drugi lokal smo stigle kroz 20-ak minuta. Kako smo ušle i ostavile jakne, krenule smo ka dijelu za igru. Prolazile smo pored šanka, gdje je stajao on koji se oduševio što me vidi.

– Čekaj, kako, otkud ti ovde? – upitao me je oduševljeno,
– Otkud TI ovde, zar niste ostali tamo? – pitala sam smijući se.
– Sudbina, vidiš. Sjajno!

Đuskali smo do duboko u noć. Njegovo i moje društvo se divno uklopilo, kao da smo uvijek izlazili zajedno. Nas dvoje smo se čuli i sutradan, i dan poslije toga… Sada smo već pet mjeseci u vezi. I divno je.

Izgleda da ponekad poljubiti pogrešnog muškarca i nije tako loša stvar.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se