-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Pet najčešćih grešaka koje djevojke prave na prvom sastanku

Istraživanja pokazuju da osoba u prvih 12 minuta odluči je li zainteresovana za drugi sastanak ili ne

Prvi izlasci su stresni, pogotovo zato što nemamo šansu ponovno steći prvi utisak.

Istraživanja pokazuju da osoba u prvih 12 minuta odluči je li zainteresovana za drugi sastanak ili ne, a tu su i još neki zanimljivi podaci – 64 posto ljudi o tebi donosi sud na temelju osmijeha, 58 posto na temelju kontakta očima, a 25 posto na temelju tvog glasa. Često nesvjesno sami uništimo prvi dojam, a ovo su najčešće greške koje radimo, piše Index.hr.

Seks

Seks na prvom spoju nekima zvuči dobro, nekima ne, a istraživanja pokazuju da parovi koji se upuste u seks na prvom sastanku ostaju zajedno najduže godinu dana. Parovi koji čekaju traju puno duže.

Pričaš o bivšem

Tvoj potencijalni novi dečko ne želi slušati priče o tvom bivšem, a upravo se ova tema nekako uvijek ušulja u razgovor. Ako te pita nešto o bivšem, reci mu da ne želiš pričati o tome i nastavi s ljepšim temama.

Mobitel

Nervozu je lako ublažiti zurenjem u mobitel, ali zbog toga vrlo lako možeš uprskati šansu za drugi sastanak.

Ne postavljaš pitanja

Svako voli pričati o sebi, a ako ispituješ muškarca zanimljive stvari, definitivno će biti zainteresovaniji nego ako ga puštaš da sam priča.

Previše piješ

I tu je riječ o nervozi, ali ako ju pokušavaš smanjiti alkoholom, ne činiš nikome uslugu. I on je nervozan pa je bolje da ste nervozni zajedno.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se