23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Mićić: Drina ima kvalitet da ostane u društvu premijerligaša

Prošlo je tri dana nakon iznenađujučeg poraza Drine od Mladosti i dva od kako je Upravni odbor Fudbalskog kluba Drina, na vanrednoj sjednici, odlučio da sa mjesta trenera prvog tima smijeni Dragana Mićića.

Ekipu će do pronalska novog trenera voditi dosadašnji prvi pomoćnik Svetorar Vukašinović. O Mićićevom naslijedniku u zvorničkom premijerligašu za sada ne žele razgovarati, sem što navode da klub intezivno traga za novim trenerom.

O ovoj temi sve se više priča i u Zvorniku a kada je o imenima riječ najviše se pominju Vlado Jagodić, Srđan Bajić i Momo Stanić.

Kontaktirali smo i sada već bivšeg trenera Dragana Mićića.

U Drinu je kao trener došao u martu 2011. godine, kada je klub skoro već ispao iz Premijer lige BiH. Tokom četiri godine vođenja kluba osvojio je Prvu ligu RS i uveo Drinu u polufinale Kupa RS.

„U Drini sam proveo četiri lijepe godine. Zajedno smo doživljavali i uspone i padove. Najteži period je bio kada smo ispali iz Premijer lige BiH 2011. godine i kada smo započeli novi ciklus u Prvoj ligi RS. Nadam se da istu sudbinu klub neće doživjeti i ove godine. Ipak, sve što je ružno brzo se zaboravi, kasnije smo osvojili Prvu ligu RS, ušli u Premijer ligu, plasirali se u polufinale Kupa RS. Što se tiče mog naslijednika, mislim da sam postavio dobar temelj na kome se mogu graditi dalji rezultati a Drini želim sve najbolje u borbi za opstanak. Vjerujem da mogu ostvariti svoj cilj jer posjeduju kvalitet za ovaj rang takmičenja i ja im to od srca želim“, rekao je Dragan Mićić, bivši trener Drine.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se