-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Kikić: Sve je još u našim rukama

U prva tri kola proljećnog dijela Premijer lige BiH Drina je sakupila četiri boda. Bodovni saldo bi mogao biti i veći da Zvorničani nisu poraženi od fenjeraša u subotu.

Povrh svega Drina je ostala i bez trenera pa reprezentativna pauza dolazi, čini se, u pravi momenat.

Jedan od najiskusnijih fudbalera zvorničkog premijerligaša, kapiten tima, Aleksandar Kikić kaže da subotnji poraz od Mladosti nije prijatan ali da još ništa nije gotovo.

„Sigurno da nije prijatno kad izgubimo od direktnog konkurenta za opstanak ali sve je još u našim rukama. Što je dobro, imamo pet bodova više od ekipa koje se bore za opstanak. Slijedi nam ova reprezentativna pauza da je iskoristimo da se vratimo na pravi kolosijek. Ponavljam, nije poraz toliko dramatičan, još uvijek nismo u zoni ispadanja i siguran sam da imamo kvalitet da ostanemo u Premijer ligi, što ćemo na kraju i pokazati“, jasan je Kikić.

Kikić je dodao da samopouzdanje među fudbalerima nije poljuljano.

„Kažem opet, nije prijatno izgubiti ali samopouzdanje u ekipi nije poljuljano i atmosfera je ista kakva je bila i prije subotnje utakmice. Imamo nekih desetak dana do utakmice sa Radnikom da ispravimo neke stvari. Jedan dobar rezultat nas opet vraća na pravi kolosijek“, ističe Kikić.

Drina će pauzu u prvenstvu iskoristiti da odigra kontrolnu utakmicu protiv srpskog superligaša Voždovca u Beogradu. Utakmica bi trebala da se odigra u petak od 14 časova.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se