14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Drina ubjedljiva protiv Radničkog (foto)

Vanrednu pauzu u prvenstvu, zbog loših vremenskih uslova, fudbaleri Drine iskoristili su za uigravanje tima.

Danas su u Karakaju odigrali prijateljski susret sa ekipom Radničkog, članom Druge lige RS – grupa Istok, gdje su slavili sa 3:1.

Utakmica je praktično rješena za pet minuta kada su Zvorničani tri puta pogodili mrežu domaćina.

U 23. minutu prvo je Đurić perfektno izveo slobodan udarac sa nekih dvadesetak metara matirajući golmana Radničkog. Dva minuta kasnije Nedeljković je u šesnaestercu domaćina uputio loptu za Mrkaića a u pokušaju da izblokira dodavanje, loptu u svoj gol šalje Lazić.

U 28. minutu Ilić je proigrao Mrkaića koji šutira u golmana Radničkog a lopta se odbija do Boškovića koji takođe šutira ali golman domaćina ponovo brani, ipak lopta ponovo dolazi do Boškovića koji je ovaj put sigurniji i pogađa za 3:0.

U drugom poluvremenu Drina je nastupila u nešto izmjenjenom sastavu, Radnički to koristi i u 72. minutu preko Džafića stiže do počasnog gola.

Za tim Drine nisu nastupili Filipović, Ćulibrk i Vasić, zbog lakših povreda, kao ni Lazarević, koji zbog kartona nema pravo nastupa u Mostaru.

„Iskoristili smo ovu nenadanu pauzu da odigramo kontrolnu utakmicu kako igrači nebi trpili zbog toga. Nama je odgovaralo da odigramo utakmicu sa Zrinjskim jer smo tempirali formu za početak prvenstva i krenuli smo sa pobjedom ali i ostali klubovi su pauzirali kao i mi, neki su čak i u većim problemima zbog obilnih snježnih padavina tako da nisu imali gdje ni trenirati a o prijateljskim utakmicama da i ne govorim. Mi smo iskoristili tu pauzu na najbolji način, pripremili smo se, osvježili ekipu, odigrali danas prijateljski susret i sad idemo u Mostar gdje se nadam da ćemo ostati u dobroj formi. Imamo problem sa Lazarevićem, zbog tri žuta kartona, kao i sa Filipovićem, Ćulibrkom i Vasićem zbog lakših povreda ali se nadam da će do nedjelje biti spremni“, kaže trener Drine Dragan Mićić.

Utakmica sa Zrinjskim igra se u nedjelju od 15 časova u Mostaru.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se