15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Bošković: Najvažnija utakmica tek predstoji

Drina nije mogla zamisliti bolji nastavak sezone. U dva kola osvojili su četiri boda protiv izuzetno jakih ekipa kao što su Velež i Zrinjski.

Dva dana nakon remija u Mostaru protiv Zrinjskog, u taboru Zvorničana još se sabiraju utisci. Svjesni su, kažu, činjenice da najteži posao tek dolazi a to su utakmice sa bijeljinskim premijerligašima.

„Bila je ovo jedna teška utakmica. Kao što znate Zrinjski svake godine u planu ima osvajanje prvenstva i uvek raspolaže izuzetno dobrim igračima. Ipak, mi nismo otišli u Mostar da se predamo, borili smo se, dali sve od sebe. Možda smo u nekim pojedinim situacijama mogli bolje reagovati ali sve u svemu zadovoljni smo bodom“, kaže veznjak Drine Darko Bošković.

Bošković ističe da ništa nije gotovo što se tiče borbe za opstanak i da najvažniji meč tek predstoji.

„Utakmica sa ekipom Mladosti za nas predstavlja najvažniji meč tj. „meč loptu“. Oni su nam direktni konkurenti i sigurno je da će pokušati preko nas da izađu iz te opasne zone. Mi ćemo uložiti sav svoj napor kako bi dobili tu utakmicu, čime bi verovatno uradili pola posla oko opstanka i samim tim verovatno bi se uključili oko borbe za gornji deo tabele“, istakao je Bošković.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se