18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

U kojim godinama su žene najprivlačnije?

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo koje su godine žena muškarcima pravi afrodizijak

Prema rezultatima istraživana koje je sproveo jedan američki portal, samopouzdanje u seksu kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama

One su tada najpoželjnije iz nekoliko razloga:

NAUČILE SU DA ZAISTA VOLE SVOJE TIJELO

Nesigurne dvadesete su iza njih. Tada su satima stajale ispred ogledala, nervirale se zbog svojih nedostataka i tražile mane. Sada konačno vole svoje tijelo i njegove eventualne mane, kao i da ih uspješno sakriju.

SEKSUALNA ZRELOST

Do ulaska u četvrtu deceniju života, prosječna žena promijeni nekoliko seksualnih partnera. Uz to, budući da je zavoljela svoje tijelo, lakše joj je da se opusti i bez stida otkrijte svoje najstrastvenije seksualne želje.

KOMUNIKACIJA

Do sada su shvatile da je komunikacija osnov svega i da o svemu treba da razgovaraju sa svojim partnerom, kao bi izbjegle i najmanji nesporazum. Dakle, vrijeme je za ispunjavanje i vaših i njenih fantazija!

PRIVLAČNOST

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Međutim, kako vrijeme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspjesi zbog kojih postaju privlačne u potpuno novom smislu. One tada više ne igraju samo na kartu fizičke ljepote, već i na kartu veoma razvijenog intelekta, uspjeha i sampouzdanja.

DUGE VEZE

U tridesetima mnoge žene ulaze u duge i ozbiljne veze, uključujući i brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvjesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima, piše “Menshealth”.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se