9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Telegram saučešća Nikoliću povodom pogibije radnika u Rusiji

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća, u ime građana Srpske i u svoje lično ime, predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću povodom tragične smrti šest državljana Srbije u požaru na sjeveru Rusije. 

„Građani Republike Srpske iskreno žale zbog nesreće i gubitka ljudskih života i saosjećaju sa porodicama poginulih“, navodi sa u telegramu saučešća, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske. 

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsjedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću povodom stradanja srpskih radnika u Rusiji. 

Cvijanovićeva je navela da je duboko potresena viješću o požaru na gradilištu na sibirskom poluostrvu Jamal u kojem su tragično nastradali građani Srbije, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću. 

„U ime Vlade Republike Srpske, svoje ime i u ime svih građana Republike Srpske upućujem Vam izraze najdubljeg i iskrenog saučešća. Molim Vas da izraze saučešća prenesete porodicama nastradalih“, piše u telegramu. 

Šest građevinskih radnika iz Srbije poginulo je 8. februara u požaru koji je izbio na gradilištu gasovoda na poluostrvu Jamal na sjeveru Sibira. Vlada Srbije proglasila je četvrtak, 12. februar Danom žalosti zbog ove tragične pogibije. 

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se