20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra oblačno, sa slabom lokalnom kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno, sa slabom lokalnom kišom, a više padavina očekuje se u centralnim dijelovima tokom noći na subotu, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj biće oblačno i uglavnom suvo vrijeme, samo će na jugu i jugoistoku biti slabih padavina, a na planinama na jugoistoku i slab snijeg.

Na sjeveru i istoku ponegdje će biti i maglovito, uglavnom tokom jutra, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Najniža jutarnja temperatura biće između minus jedan i četiri stepena, na jugu od tri do sedam stepeni, a najviša dnevna između pet i 11, na jugu od devet do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Mrakovica nula, Ivan-sedlo i Čemerno jedan, Drinić dva, Kalinovik, Mrkonjić Grad i Ribnik tri, Jajce, Sokolac, Gacko i Tuzla četiri, Bihać, Bugojno, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo, Srebrenica i Zvornik pet, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Drvar, Foča, Nevesinje, Novi Grad, Srbac i Zenica šest, Goražde, Rudo i Livno sedam, Višegrad osam, Bileća devet, Trebinje 11, Mostar 12, Stolac 14 i Čapljina 15 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se