15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Sutra oblačno sa slabim snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno sa slabim snijegom prijepodne, a samo ponegdje u sjeverozapanim područjima moguća je i slaba kiša. 

Na jugu će biti pretežno vedro, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. 

Jutarnja temperatura iznosiće od minus pet do nula, na jugu do četiri, a najviša dnevna od minus dva do tri, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih. 

U Srpskoj i FBiH danas je bilo pretežno oblačno sa snijegom, a u zapadnim i sjeverozapadnim područjima sa kišom. U Hercegovini je bilo vedro uz mjestimično malu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10 stepeni, Čemerno i Han Pijesak minus tri, Kalinovik, Ivan-sedlo i Kupres minus dva, Foča, Drinić i Sokolac minus jedan, Sarajevo i Gacko nula, Mrkonjić Grad i Tuzla jedan, Nevesinje, Novi Grad, Srbac, Višegrad, Banjaluka, Bijeljina, Bugojno, Doboj, Gradačac, Jajce, Prijedor, Sanski Most i Zvornik dva stepena Celzijusova. 

U Ribniku, Rudom, Mrakovici, Bihaću, Drvaru, Goraždu, Livnu i Zenici su u 13.00 časova izmjerena tri stepena Celzijusova, u Bileći šest, u Trebinju devet, u Mostaru, Stocu i Čapljini 10 stepeni Celzijusovih. 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se