15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Sutra kiša u nižim, snijeg u višim predjelima

SARAJEVO – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, sa kišom u većini krajeva, a susnježicom i snijegom u višim područjima.

Obilnija kiša očekuje se u Hercegovini, a na krajnjem istoku ostaće pretežno suvo i relativno toplo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus pet do tri, na jugu do osam, a dnevna od nula do osam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

U sjeverozapadnim područjima danas je preovladavalo pretežno oblačno vrijeme, sa slabom kišom ili snijegom mjestimično, dok je u ostalim krajevima bilo sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10 stepeni, Gacko minus šest, Ivan-sedlo minus tri, Han Pijesak i Čemerno minus dva, Kupres minus jedan, Kalinovik, Bugojno, Drvar i Sokolac nula, Mrakovica i Nevesinje jedan, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Rudo, Jajce, Livno i Sanski Most dva, Foča tri, Srbac, Bileća, Goražde, Sarajevo, Srebrenica i Višegrad četiri, te Bihać, Mostar i Zenica pet stepeni Celzijusovih.

U 13.00 časova u Ribniku, Driniću, Banjaluci i Trebinju izmjereno je šest stepeni Celzijusovih, Doboju i Zvorniku sedam, Gradačcu i Tuzli osam, i Stocu 11 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se