18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Preživjela otmicu, izbjegla smrt, a kad se probudila iz kome uslijedio je šok

Ejpril Li Gilen (17) iz Australije prije 10 mjeseci doživjela je pokušaj otmice, ostavljena je kraj puta, da je policija nije pronašla, umrla bi.

U bolnici je upala u komu, dvije nedelje je bila bez svijesti, oporavljala se mjesecima od nesreće, a kad se probudila iz kome, saznala je da je trudna.

Ejpril je aprila prošle godine krenula na sastanak sa dečkom, pozdravila se sa majkom kad je u 22.30 sati uveče napustila kuću.

Dvojica muškaraca su je kasnije te večeri otela i ugurala u svoj automobil. Srećom  Ejpril je uspjela da pobjegne.

Ova tinejdžerka je pronađena onesviješćena kraj puta. Pronašao ju je muškarac koji je obavijestio policiju.

Poslije hitne operacije, ova tinejdžerka je pala u komu.

Dva mjeseca je provela u bolnici „Wollongong“ u Sidneju, oporavljajući se od posljedica nesreće, njena sestra joj je tad rekla šokantne vijesti, da je trudna.

Zbog posljedica nesreće Ejpril je morala da se izbori sa amnezijom, pa su joj svakog dana govorili da je trudna i svakog dana je morala da trpi isti šok. Uprkos traumi zadržala je bebu.

„Dobiću bebu, donijeću bebu na ovaj svijet, neću odustati od nje“, razmišljala je Ejpril.

Dječak se rodio na Badnje veče i ista je mama. Ejpril se i dalje ne sjeća svih detalja nesreće. Policija je prvo mislila da je Ejpril žrtva saobraćajne nesreće, a potom je utvrdila da je riječ o otmici, piše Blic.

Policija je utvrdila da se kindapovanje dogodilo nakon što je Ejpril napustila kuću svog dečka. Nepoznati muškarci su je prvo ugurali u automobil, a potom drogirali. Na njenom tijelu su pronađeni tragovi uboda.

Kako je saopštila policija, nešto se desilo u kolima nakon što su napadači oteli Ejpril.

Ljekari su ustanovili da je Ejpril u četvrtoj nedelji trudnoće.

Neposredno prije otmice ona je na Fejsbuku objavila  da joj je prišao jedan Azijanaca koji joj je rekao da krene sa njim i da je sve u redu.

Ejpril vjeruje da je uspjela da pobjegne uz pomoć majčinog savjeta, mama joj je uvjek govorila da u trenucima neke nesreće vrišti i da se svom snagom bori za sebe.

Te noći kad je policija pronašla Ejpril i kad je pozvonila na vrata njenog doma, njena majka je znala da se Ejpril nešto dogodilo.

Potraga za otmičarima je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se