20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ispovijest trudne pinkove zvijezde: Dečko me je tukao i zbog njega sam postala alkoholičarka!

Bila sam u vezi sa čovjekom koji me je zlostavljao i fizički i psihički. Nikada ga nisam prijavila, iako sada znam da je trebalo, jer sam kao i svaka zlostavljana žena mislila da je problem u meni, rekla je Jovana

Pinkova zvijezda Jovana Dejić, koja je obilježila sinoćnje takmičenje, iako je u poodmakloj trudnoći, ispričala je kako je život nimalo nije mazio. Naime, pjevačica tvrdi da je njeno odrastanje obiljeležila emotivna veza u kojoj je fizički zlostavljana, kao i problem sa alkoholizmom koji je imala, piše “Blic“.

“Bila sam u vezi sa čovjekom koji me je zlostavljao i fizički i psihički. Nikada ga nisam prijavila, iako sada znam da je trebalo, jer sam kao i svaka zlostavljana žena mislila da je problem u meni. I kada sam htjela da ga prijavim, poslije tri dana bih pomislila kako sam pogriješila i kako me, možda, ne bi udario da nisam rekla ili učinila nešto u tom trenutku, i tako u nedogled”, rekla je Jovana.

“Sem toga, moj život je obilježila i borba sa alkoholizmom. Nisam mogla da zamislim izlazak bez alkohola i opijala sam se svakog vikenda. U tom periodu života dotakla sam dno”, iskrena je pjevačica.

Pošto u gradu u kom ona živi ne postoji institucija kojoj bi mogla da se obrati za stručnu pomoć pri odvikavanju, Jovana je spas našla u razgovoru sa psihologom i ljubavi najbližih.

“Kada sam okončala burnu emotivnu vezu i shvatila da imam problem sa alkoholom, pomoć sam našla u razgovorima sa psihologom i beskrajnoj podršci porodice”, objasnila je ova Pinkova zvezda.

Sada je u šestom mjesecu trudnoće, ima novog emotivnog partnera i raduje se daljem toku takmičenja, iako priznaje da joj snimanja u poodmakloj trudnoći teško padaju.

“Snimanje emisije umije poprilično da se oduži, a u šestom mjesecu trudnoće stajanje na štiklama po cijeli dan je mnogo naporno, ali i vrijedno truda. Ovo je mene jedno divno iskustvo i kakav god bio dalji ishod takmičenja, meni je najbitnije da sam sada druga žena i da sam pronašla svoj mir”, zaključila je Jovana.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se