18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Glavaš započeo hajku na Pupovca

ZAGREB – Branimir Glavaš, kome je ukinuta presuda za zločine nad osječkim Srbima, objavio je na fejsbuk stranici sliku predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca propraćenu uvredama.

„Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini“, stoji u Glavaševoj poruci.

Glavaš je preko službene fejsbuk stranice, koju moderira njegov sin Filip, pokrenuo hajku protiv Pupovca.

Natpis „sponzorisano“ pokazuje da su moderatori Glavaševe stranice, u namjeri da obuhvate što više „publike“, odlučili da hajku protiv Pupovca pretvore u – plaćeni oglas.

Pupovac je nedavno, nakon dolaska Glavaša u „obilazak“ Hrvatskog sabora, održao pres-konferenciju i podsjetio na aferu „Selotejp“, odnosno na niz zločina nad osječkim Srbima za koje je bio optužen i osuđen Glavaš.

Branimir Glavaš je pušten iz mostarskog zatvora 20. januara nakon što je Sud BiH razmatrio odluku Ustavnog suda Hrvatske, koji je ukinuo pravosnažnu presudu protiv Glavaša za ratne zločine nad osječkim Srbima.

Odmah nakon Glavaša, hrvatski policijski general Željko Sačić oslobođen je optužbe za zločine nad Srbima poslije „Oluje“. I on je pušten zbog „proceduralnih grešaka“.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se