10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Drugi remi Drine na pripremama: Bez golova protiv srpskog superligaša

ZVORNIK – U drugoj prijateljskoj utakmici u okviru priprema za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, fudbaleri Drine igrali su bez golova, protiv ekipe Donjeg Srema, člana Jelen super lige Srbije.

Treneri ekipa Dragan Mićić i Zlatomir Zagorčić, isprobali su sve raspoložive igrače na koje računaju u nastavku prvenstva. Utakmica je bila dosta živa i dinamična, ali bez nekih izrazitih prilika ni na jednoj ni na drugoj strani.

Prvo poluvrijeme bilo je bolje od drugog jer su viđene tri povoljne prilike. Najprije je u 33. minuti Momčilo Mrkaić dobro zahvatio loptu na nekih 16 metara, dobro šutirao ali je golman Jovanović izbio u korner uz pomoć stative. U 40 minuti odbrana Drine je bila pasivna, a Spalević nije iskoristio dobru priliku.

Minut kasnije na šut se odlučio Vlado Ivanović ali je lopta otišla za malo kraj gola Jovanovića.

Sledeću utakmicu Drina će igrati u subotu 7. februara takođe u Etno selu Stanišići protiv ekipe Loznice.

[quote color=“#020202″ bgcolor=“#e5e5e5″ arrow=“yes“ align=“right“]POJAČANJA

U redove Drine vratio se štoper Slavko Ćulibrk koji nije našao aranžman u inostranstvu. Na utakmici se pojavio još jedan štoper koji će biti na probi. Riječ je o Nemanji Milinkoviću, koji je ponikao u mlađim selekcijama beogradskog Partizana, nastupao za Voždovac i Vršac, a prije dolaska u Drinu igrao je u Drugoj ligi Mađarske. Ima 26 godina. [/quote]

Prijateljska fudbalska utakmica, DRINA /Z/ – DONJI SREM   0:0

Stadion Sportskog centra „Savo Milošević“ u Etno selu Stanišići.

Gledalaca: 100

Sudija: Dražen Marić /Bjeljina/

Žuti kartoni: Vasić, Lazarević, Mrkaić /Drina, Švonja /Donji Srem/

DRINA: Maksimović, Đerić, Blagojević, Ivanović, Memović, Kikić, Lazarević, Bošković, Mrkaić, Vasić, Filipović. Još su igrali: Čokorilo, Jokić, Marković, Milinković, Lazić, Ilić, Nedeljković.

DONJI SREM: Jovanović, Lakićević, Prljević, Stanisavljević, Josimov, Mirković, Švonja, Sinđić, Vukobrat, Mihajlović, Spalević. Još su igrali: Belić, Crnomarković, Ivanov, Stanković, Hristov, Mitrevski.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se