15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Devetogodišnji dječak spasio djevojčicu od silovatelja

Dječak heroj S. H. (9) iz sela Turekovac upao je u kuću Š. S. (23) i udario ga letvom dok je ležao pored osmogodišnje djevojčice i iživljavao se nad njom.

Manijak nije uspio u svojoj namjeri jer ga je osujetio devetogodišnji komšija S. H., koji je čuo zapomaganje žrtve i pritekao joj u pomoć, piše Mondo.

Zločin se dogodio u nedjelju oko 17 časova, nakon što je S. S. u svoju kuću namamio učenicu drugog razreda osnovne škole.

“Svukao ju je golu i rekao da voli da je gleda i miluje po telu. Nekoliko puta ju je poljubio po ramenu i vratu. Onda se skinuo. Skočio je na nju i pokušao da je siluje. Ona je vikala ‘Nemoj! nemoj!’ i gurala ga od sebe, pa je krenuo da je udara. Počela je da plače i doziva u pomoć”, rekli su članovi porodice djevojčice.

Dječak razvalio vrata

Srećom, vrisak djevojčice čuo je dječak S. H. koji se u tom trenutku igrao u blizini manijakove kuće.

“Svom silinom sam razbio vrata, a kada sam ušao, zatekao sam strašan prizor. Ona je ležala gola na krevetu, a on je bio iznad nje. Ona se branila, gurala ga, udarala rukama i nogama… Letvom sam ga udario s leđa toliko jako da je odleteo preko kreveta. Onda sam izašao i počeo da dozivam u pomoć. Brzo su stigle komšije i savladale ga”, ispričao je devetogodišnji junak S. H.

Mještani Turekovca šokirani su događajem. Svi osuđuju ono što je Š. S. uradio, a pojedini krive i njegove staratelje. „Nisu imali nikakvu kontrolu nad njim. Stalno smo upozoravali na njegovo ponašanje, ali to njegovi nisu shvatali ozbiljno, i eto šta je uradio“, dodao je mještatin Turekovca.

Roditelji zlostavljane djevojčice su užasnuti i plaše se da će Š. S. ponovo pokušati da je siluje kada izađe iz pritvora.

“On ju je i ranije više puta pozivao da ode do njega. Sad je uspeo da je na prevaru odvede u kuću i iživljava se nad njom. Lekari su je pregledali i kažu da nije došlo do kontakta. Hvala bogu… Dete je prestrašeno i u bolnici je. Brinemo kako će se posle ovoga ponašati. Sve njene stvari dali smo istražnim organima“, ispričali su zabrinuti roditelji.

Oni ističu da će tražiti najvišu kaznu za nasilnika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se