5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Sutra oblačno sa sunčanim periodima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim periodima i dnevnom temperaturom od minus dva do četiri stepena Celzijusova.

Ujutru će biti hladno uz mraz, jači na istoku. Oko rijeka i po kotlinama biće magle koja se ponegdje može zadržati i tokom cijelog dana, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U četvrtak, 8. januara biće nešto toplije vrijeme uz sunčane periode i postepeno naoblačenje sa zapada koje će u noći ka petku donijeti povremeno kišu. Najviša dnevna temperatura od tri do osam stepeni Celzijusovih.

Vrijeme za Badnji dan i Božić
Vrijeme za Badnji dan i Božić u Zvorniku prema AccuWeather

U petak, 9. januara, preovladavaće promjenljivo i uglavnom suvo vrijeme uz sunčane periode i dnevnu temperaturu od pet do 10 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 10. januara, biće promjenljivo i relativno toplo vrijeme. Najviša dnevna temperatura od pet do 10 stepeni Celzijusovih.

U BiH danas prije podne bilo je umjereno do pretežno oblačno vrijeme, mjestimično sa slabim snijegom. Tokom dana padavine su prestale. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je u Hercegovini, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus 14 stepeni, Kupres i Han Pijesak minus pet, Sokolac minus četiri, Ivan-sedlo i Gacko minus tri, Čemerno minus dva, Sarajevo i Srebrenica minus jedan, Bugojno i Nevesinje nula, Goražde, Livno i Tuzla jedan, Drvar, Gradačac, Višegrad i Bijeljina dva, Bihać i Bileća tri, Banjaluka, Doboj i Zenica četiri, Mostar i Trebinje šest i Čapljina osam stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se