18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

POHOTNE PROFESORKE: Evo zašto imaju seks s učenicima!

Dvije profesorske orgijale su s učenicima na kampovanju. Nastavnica se za jednu noć seksala s 3 đaka. Ne, ovo nisu scene iz pornića, ovo je realnost u američkim školama…

Gotovo da ne prođe mjesec bez nekog novog seks-skandala pohotnih profesorski koje dobijaju višegodišnje robije za zavođenje maloljetnika, prenosi Kameleon.ba.

Psiholozi su se pozabavili ovim slučajevima i upozoravaju – zaboravite na klišee, uloge su promjenjene. Umjesto profana u krizi srednjih godina koji jure nevine učenice, novi seksualni predatori u školama su žene – obrazovane, mlade i i te kako seksi! Šta to navodi ove profesorke, koje su uglavnom ostvarene i kao supruge i majke, da privode učenike u stan, šalju im gole fotke ili da ih oralno zadovoljavaju u kolima?

Psiholozi navode 3 uzroka ove pojave kod profesorki – nizak nivo samopoštovanja, egzibicionizam i želja da se “gricne” zabranjeno voće, kao i regresija, odnosno mentalni povratak profesorski u adolescenciju.

Suđenje profesorki iz Mičigena
Suđenje profesorki iz Mičigena

Upravo ovaj razlog najbolje objašnjava njihove nevjerovatne seksualne akcije na kojima bi im i porno-dive pozavidile!

Stvar je prosta – one su po cio dan okružene mladim tijelima uzavrelih hormona, kojima je seks stalno na pameti, uz to i moderno obrazovanje forsira drugarski odnos učenika i nastavnika i efekat ne može da izostane. Ovo posebno važi za dame koje su u svojim “teen” godinama bile seksualno ili emotivno ograničene.

One nemaju osjećaj krivice zbog seksa sa maloljetnicima, već veze sa učenicima shvataju kao “drugu šansu” ili povratak u mladost. Šta god da se krije u glavi ovih žena, jedno je sigurno – broj pripadnica ljepšeg pola osuđenih za seksualne prestupe je porastao 10 puta u odnosu na devedesete godine prošlog vijeka. Novi trend ili slučajnost?

Da li se potajno i kod nas dešavaju slične stvari?

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se