9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Mortus pijan harao Palama

PALE – Bojan Trkulja iz Pala uhapšen je zbog sumnje da je tokom proteklog vikenda pijan počinio veći broj težih prekršaja na području Pala, potvrđeno je juče u policiji.

Trkulja je osumnjičen za tuču, izazivanje saobraćajne nesreće i bijeg poslije nesreće, opiranje policiji prilikom hapšenja, a zatim i lupanje stakla na policijskoj stanici u Palama i pokušaj bijega iz stanice, piše Glas Srpske.

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo rekli su, navodeći inicijale, da su u nedjelju oko 3.30 časova obaviješteni da je prvo došlo do tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta u ovom gradu, a zatim i do saobraćajne nesreće.

– Izlaskom na lice mjesta policija je utvrdila da je Trkulja izazvao saobraćajnu nesreću tako što je, dok se okretao na parkingu, udario u automobil koji je bio parkiran. On je zatim svojim automobilom „golf 3“ pobjegao – rekao je izvor blizak istrazi.

Policija je zatim pronašla bjegunca kod kuće i privela ga u službene prostorije.

– Alkotestiranjem je utvrđeno da Trkulja ima čak 2,31 promil alkohola u organizmu. Međutim, Trkulja se ni tada nije smirio i nastavio je da pravi probleme – rekao je izvor.

On je dodao da se Trkulja otrgnuo policajcima i pokušao da pobjegne iz policijske stanice.

– Tom prilikom on je razbio i staklo na ulaznim vratima stanice. Međutim, policajci su ga stigli i uspjeli savladati, te su ga pritvorili – pojasnio je naš izvor.

Prema njegovim riječima, policiji je tuča prijavljena anonimno, ali postoji mogućnost da tuče nije bilo.

Naš izvor je dodao da je Trkulja poslije isteka roka za zadržavanje pušten na slobodu i da će protiv njega biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se