Crna hronikanaslovnaVIJESTI

DOLIJAO: Uhapšen ‘zvornički manijak’

ZVORNIK – Iz Stanice javne bezbijednosti Zvornik saopšteno je da je sinoć oko 22:00 časa u blizini zgrada Z-15 lišen slobode B.S. (1970.), rođen u Zvorniku gdje je i nastanjen, zbog sumnje da je u posljednjih nekoliko mjeseci fizički zlostavljao više osoba ženskog pola na području Zvornika.

O lišavanju slobode upoznat je postupajući tužilac i nakon obavljene kriminalističke istrage lice će biti upućeno u zvornički Centar za mentalno zdravlje.

Tagovi

6 komentara

 1. Čitam neke komentare i jedena gospodin reče da je ovaj manijak, koji je uhapšen musliman !
  Ako je to istina, ja onda nemam reči, a da stvar bude crnja njega će proglasiti ludakom i pustiti da se navodno leči…
  ali zato su velikim delom krive one naše kurve što se j**u sa muslimanima !
  Moj stavj:
  Poslije oslobađajuće presude, dotičnog treba sačekati negdije u mraku i unakaziti, istući,izlomiti… onesposobiti ga za čitav život. Takoće Srbi treba da ustanu i dignu svoj glas protiv ovog čina, ako još ima Srba u Zvorniku, u najgorem slučaju izvršiti par napada na pripadnike muslimanske veroispovesti, naravno, ne na osobe ženskog pola, nego na neke ustanove, neka propaganda, eventualno napasti,ali samo malo zastrašiti,pretnjama !

 2. Pa valjda jer Manijak Manijak nije bitno koje vjere bio logicki je da Manijaka treba kazniti Zatvorom ili Psihijatrijom kako sud odluci.Ne zivimo valjda u dobu kad se ganjase vjestice i spaljivase na Lomaci ili na divljem zapada u doba Lincovanja Druga stvar ne mogu da vjerrujem da je o Muslimanu rijec po svim zakonima Fizike Biologije ili Matematike Muslimana je u Zvorniku ostalo jos samo 2%Sve Protjerano Pobijeno sto bi se reklo Razjebano kako moze od ta dva procenta i to su vecinom ljudi koji su presli 70-desete neko da bude 1970 godiste u to cisto sumnjam.Ovo mi vise lici na pokusaj demoniziranja Muslimanskog zivlja kao i 1992 i progona protiv istih da bi se Dokusurilo i ono sto je jos malo u Gradu Jadnika ostalo.Koristi se ovaj Manijak ili Ubolnik nije bitno koje vjere bio Po istom receptu kako je Srbija uradila po Loznici Sapcu Valjevu Beogradu gradovima gdje Bosnjacko stanovnistvo prije odlaska Turaka vecinsko Bijase i gdje je na Stotine Djamija poruseno i Bosnjacko stanovinistvo preko Drine u Bosnu protjerano danas se Pogrom i Hajka nastavljaju i u jerdinoj Bosnjackoj drzavi Bosni i Hercegovini.

 3. Druga stvar prijatelju koji se kao Glas Srpske potpisujes da Manijak nije Uhvacen po tvom komentaru ruku bi u Vatru stavio da si i sam Manijak ili da si Manijaku bar strazu drzao dok je Bludnicio

Back to top button
Close
Close