5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Velika Britanija: Ministri silovali pa ubijali dječake

LONDON – Šest britanskih parlamentaraca imenovano je u dosijeu predatom Skotland jardu, koji vodi istragu o nekadašnjem pedofilskom lancu u kojem je bilo 13 bivših ministara.

Dokument koji je sastavio laburistički parlamentarni zastupnik Džon Man na osnovu optužbi bivših žrtava trese Britaniju.

– Na spisak za istragu stavio sam imena onih protiv kojih ima vjerodostojnih optužbi da su učestvovali u zločinu. Svih 22 ljudi sa spiska treba istražiti, a dokazi protiv njih su uvjerljivi – rekao je Man. Osim što su zlostavljali dječake, neki od njih su ih i ubijali. Tako je Skotland jard objavio da sumnja da je jedan bivši parlamentarac zadavio dječaka (12).

Ključni svjedok tog ubistva, poznat samo pod imenom Nik, tvrdi da je seksualno zlostavljan od sedme godine i da su njegovi zlostavljači bili političari, špijuni i oficiri, prenose agencije.

– Pedofilskom lancu predao me je otac, koji me je i sam zlostavljao. I tokom svih tih godina vidio sam mnogo strašnih događaja. Jednog dječaka, koga su pokupili sa ulice, udavili su preda mnom, a drugog su premlatili nasmrt tokom seksualne igre. Trećeg je jedan od pedofila pregazio usred bijela dana u Londonu – priča Nik.

Jedini do sada imenovani zlostavljač je pokojni Piter Hajman, bivši diplomata i zamjenik direktora MI6. Londonska policija je saopštila da ima mnogo dokaza da su na orgijama ubijena čak tri dječaka, čiji identitet nije poznat, a da su desetine njih zlostavljane.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se