14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Urađena rasvjeta na mostu kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića

ZVORNIK – Most Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića danas je dobio rasvjetu za šta je iz budžeta opštine Zvornik izdvojeno preko 4.000 KM.

Zamjenik načelnika opštine Zvornik Danijel Dragičević rekao je da je postavljeno 10 lampi čime je obezbijeđena rasvjeta za cijeli most.

– Uradili smo ovo iz razloga bezbijednosti svih onih građana koji u večernjim satima koriste ovaj most pri prelasku iz jednog u drugi grad, a znamo da je on izuzetno frekventan – rekao je Dragičević.

On dodaje da je postavljanje ove rasvjete privremeno rješenje, obzirom na zajednički projekat kompletne rekonstrukcije mosta koji su pokrenule opštine Zvornik i Mali Zvornik.

– To je projekat za koji smo dobili obećanja da će se obezbijediti sredstva od Vlade Republike Srpske i Vlade Srbije i tada će se i konačno osvijetliti po potrebnim standardima – napomenuo je Dragičević.

Pješački most je granični prelaz te je pitanje nadležnosti u ovoj oblasti dovodilo do nekih nejasnoća, ali je sa ciljem bezbjednosti građana u Opštinskoj upravi Zvornik odlučeno da se izdvoje sredstva i most osvjetli.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se