14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

OSTAĆEMO U PRVOJ LIGI: Mladi golman Vlasenice, Slobodan Radić vjeruje u berićetnije proljeće

VLASENICA – Fudbaleri Vlasenice, kao debitanti u najvećem rangu Republike Srpske, jesenji dio prvenstva završili su na desetom mjestu, što se u upravi kluba ocjenjuje kao zadovoljavajuće, mada je utisak da se mogao ostvariti i bolji plasman. Izabranici trenera Momčila Stanića, ostvarili su po četiri pobjede i neriješena rezultata, a pretrpili su i pet poraza.

Interesantno je da su Vlaseničani osvojili osam bodova kod kuće, a isto toliko su donijeli i sa gostovanja.

Jedan od onih koji je zadovoljio u jesenjem dijelu prvenstva je i mladi golman Slobodan Radić, koji je svojim odbranama ulivao sigurnost ostalim igračima u idbrani. Ovaj dvadesetogodišnji fudbaler je ponikao u redovima zvorničke Drine, ali nije dobijao pravu prilike jer je uvijek na golu Zvorničana stajao neki stariji i iskusniji čuvar mreže.

Radić se odlično snašao u Vlasenici i postao ljubimac publike. On vjeruje da će se njegova ekipa sačuvati i ostati u Prvoj ligi.

– Naš cilj je očuvanje prvoligaškog statusa. Imamo razloga za optimizam jer imamo jednu utakmicu više na svom terenu i to protiv ekipa sa kojima ćemo se boriti za ostanak u Prvoj ligi. Imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, što se uvijek povrđuje kao dobitna kombinacija. Pored mene u ekipi je i kapiten i iskusni kolega Dalibor Kovačević, a tu je i mladi Aleksandar Reljić. Nas trojica smo sigurno među najboljim trilingom golmana u Prvoj ligi. Nadamo se da će uprava angažovati nekoliko pojačanja u odbrani i veznom redu, kako bi pojačali konkurenciju u timu i dobili na kvalitetu, rekao nam je Radić.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se