18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Alumina obezbijedila više od 400 paketića za djecu svojih radnika

ZVORNIK – Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, Kompanija „Alumina“ obezbijedila je više od 400 paketića za djecu svojih radnika.

U Domu omladine u Zvorniku organizovana je pozorišna predstava nakon koje je Djeda Mraz uručio radosne poklone za djecu radnika “Alumine”.

Predstavnik kompanije za odnose sa javnošću Mišo Lazarević rekao je novinarima da je ovo tradicionalna „Aluminina“ akcija pred nastupajuće praznike.

„Srećni smo što smo bili u prilici da radost predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika podijelimo sa najmlađim članovima porodica naših radnika, koji su na ovaj događaj došli zajedno sa svojim roditeljima, ali i bakama i dekama, od kojih su mnogi najveći dio radnog vijeka proveli upravo u našoj fabrici“, rekao je Lazarević.

Kompanija „Alumina“, pokazujući društveno odgovornu ulogu u opštini Zvornik, obezbijedila je i jedan broj dječijih paketića za Udruženje ratnih vojnih invalida i Opštinsku organizaciju Saveza slijepih u Zvorniku, kao i za mališane koji se nalaze na Dječijem odjeljenju zvorničke bolnice.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se