18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

U Šepku otkriveni ilegalni migranti iz Avganistana

SARAJEVO  Na Graničnom prelazu Šepak, Zvornik, pripadnici Granične policije BiH spriječili su ilegalan prelazak granice pet maloljetnih državljana Avganistana.

Iz Granične policije BiH saopšteno je da su juče ilegalni migranti predati Službi za poslove sa strancima BiH.

Na Graničnom prelazu Vardište, Višegrad, u autobusu koji je saobraćao na relaciji Beograd – Višegrad pripadnici Granične policije BiH uhapsili su državljanina Srbije P.P. /30/ za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola Viesbaden zbog osnova sumnje da je pomagao ilegalne migracije, radi sticanja protivpravne materijalne koristi.

P.P. je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Pripadnici Granične policije uhapsili su na Graničnom prelazu Gradiška državljanku BiH i Hrvatske Č.K. /30/ nakon što je utvrđeno da je potražuje Opštinski sud u Travniku zbog krivičnog djela novlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

Č.K. je kontrolisana na izlazu iz BiH, u autobusu koji saobraća na relaciji Neum – Zagreb, a predata je službenicima Sudske policije Odžak.

Na Graničnom prelazu Šepak juče je uhapšen državljanin BiH P. V. /56/ na osnovu naredbe Osnovnog suda u Derventi zbog neodazivanja na poziv ovog suda u svojstvu svjedoka.

P.V. je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se