13.1 C
Zvornik
30. септембра 2022.

Otkrivena mračna tajna Angele Merkel čuvana decenijama?

Sudeći po dokumentima glavne tajne obaveštajne službe Njemačke Demokratske republike poznate kao Štazi, u nekadašnju Hitlerovu fotelju kancelara Nemačke zasjela je ni manje ni više nego njegova ćerka!

Naime, 1954. godine rođena je djevojčica za koju Štazi tvrdi da je u pitanju upravo Angela. Njen zvanični datum rođenja je 17. jul 1954. godine, međutim, kako se tvrdi u dokumentima ove tajne policije koji se trenutno nalaze u sovjetskoj KGB arhivi, njen pravi rođendan je 20. april 1954. godine.

Ako je vjerovati ovoj tajnoj službi, ćerka Adolfa Hitlera rođena je upravo na njegov rođendan.

Detalje o rođenju Angele Merkel zabilježio je dr Karl Klauberg, jedan od najgorih nacističkih „anđela smrti“, koga je sovjetski sud proglasio ratnim zločincem.

Naime, Klauberg je odslužio svega sedam godina kazne, nakon čega su ga sovjetske vlasti pustile u zamjenu za tajna dokumenta Štazi policije o Klaubergovoj tehnici veštačke oplodnje, i mnogo bitnije, zamrznutoj spermi Adolfa Hitlera. Hitlerov otac, koji je promjenio svoje pravo prezime u Hitler, bio je vanbračni sin Solomona Rotšilda i njegove ljubavnice Marije Ane Šiklgruber.

Sovjetski Informbiro se, pored nacističkih tajni o vještačkoj oplodnji, tako dokopao i Hitlerove zamrznute sperme i dao zeleno svjetlo da se počne sa oživljavanjem gena Adolfa Hitlera!

Tako je Klauberg doveo Gretl Braun, najmlađu sestru Eve Braun u Istočnu Njemačku. Ona je bila izabrana za surogat majku Hitlerovog podmlatka. Kada se Klauberg po obavljenom poslu vratio u Zapadnu Njemačku, ubrzo je uhapšen i ubijen dvije godine kasnije, dok mu je suđenje još uvijek bilo u postupku. Ubrzo po rođenju djevojčice, Sovjeti, Amerikanci i Vatikan su sklopili dogovor, po kome je kontrolu nad djetetom imala Katolička crkva, koja je bila dobro povezana sa Luteranskom crkvom u Istočnoj Njemačkoj, koja je zvanično preuzela „starateljstvo“ nad bebom, piše Pravda.

Dali su joj lažan datum rođenja (17. jul) i ime Angela Dorotea Kasner. Za lažnog oca određen je Horst Kasner pastor u jednoj Luteranskoj crkvi, a majka joj je navodno Herlind, učiteljica njemačkog i engleskog jezika. Jedna od odredbi ugovora tri strane jeste da se Angeli da internacionalna moć, ali da će to morati da sačeka dok Vatikan na svoje čelo ne postavi Papu iz Njemačke.

Nakon smrti Pape Jovana Pavla II, na čelo katoličke crkve 20. aprila 2005. godine postavljen je nacista Jozef Racinger koji je kasnije uzeo ime Papa Benedikt XVI. Da li je zaista slučajnost što se i to dogodilo baš na Hitlerov rođendan? 1977. godine je Angela Dorotea Kesner postala Angela Merkel, udata za fizičara Ulriha Merkela. Razvela se 1982. godine, a izabrana je za kancelara Njemačke nedugo nakon što je Papa Racinger preuzeo rukovodstvo nad Katoličkom crkvom, i to na Hitlerov rođendan!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,107PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se