8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Mateus krstio sina u pravoslavnoj crkvi

Lotar je proteklog vikenda imao dvostruko slavlje: oženio se po peti put i krstio je šestomjesečnog nasljednika Milana.

„Biće mi zadovoljstvo da prisustvujete mom petom vjenčanju, a nadam se i posljednjem“, pisalo je na pozivnici za vjenčanje Lotara Mateusa i Anastasije Klimko.

– Slavlje je trajalo tri dana, od petka do nedjelje. Mateus je za tu svrhu zakupio zamak u mađarskom baroknom kompleksu u Slovačkoj. U sklopu zamka nalazi se i pravoslavna crkva, u kojoj su fudbaler i njegova izabranica u subotu krstili sina Milana. Kum na obije ceremonije bio je Marko Vjetrović – ispričao je za „Blic“ dobro obavješteni izvor i dodao da se Lotar nije vjenčao u crkvi, već je sa Anastasijom sklopio samo građanski brak.

Ponosni kum u razgovoru za „Blic“ nije krio oduševljenje.

– Izuzetna mi je čast što me je Lotar Mateus pozvao da mu budem kum na venčanju, ali pre svega na krštenju sina. To je velika odgovornost prema Milanu, ali i privilegija. Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan – ispričao nam je Vjetrović.

Mladoženja je za „Blic“ kratko rekao da nikada nije bio sigurniji u svoj izbor.

– Nadam se da je ovo moj posljednji brak – rekao nam je kroz osmijeh Lotar.

Kumovi

Marko Vjetrović bio je kum i kada se Lotar Mateus vjenčao sa Marijanom.

– Mislim da neće biti potrebe da mu svedočim šesti put – rekao je Vjetrović u šali za „Blic“. On je na Instragramu objavio sliku sa krštenja Lotarovog sina Milana.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se