15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Bizarne stvari za žene koje postoje samo u Japanu

Od kafića za „dremanje“ pa sve do dečka za iznajmljivanje, žene u Japanu trenutno predstavljaju interesantnu metu za mnoge nove bizarne ideje i poslovne poduhvate, piše „Telegraph“.

1. Kafei sa batlerom

Žene u ovim kafićima imaju priliku da se prema njima ophode kao prema princezama. Ovi kafići sa batlerima dozvoljavaju ženama da ih uslužuje svojersni princ na bijelom konju u ambijentu koji podsjeća na zamak.

2. Bar za žensku masturbaciju

„Love Joule“ je „ljubavni i seksualni“ bar posvećen samo ženama koji im pruža mjesto na kojem mogu da se opuste i tračare uz koktel dok razgledaju širok asortiman šarenih seksualnih igračaka koje su na prodaju. Muškarcima je ulaz strogo zabranjen, sem ukoliko nisu u društvu žena. Cilj ovih barova jeste rušenje tabua u vezi sa ženskom masturbacijom u japanskoj kulturi.

3. Kafići za dremanje

Ovi kafići posvećeni su svim osobama kojima je potreban mali predah od posla u vidu kratkog sna. Japanske žene tako imaju priliku da spavaju u zoni bez muškaraca. Kafići su dizajnirani tako da ženama umornim od posla pruže atmosferu u kojoj mogu da se odmore i napune baterije, prenosi Glas Srpske.

4. Vozovi samo za žene

Problem sa seksualnim uznemiravnajem žena u vozovima je 2005. godine postao toliko ozbiljan da su vlasti uvele vagone namijenjen samo ženama. Ovi vagoni obilježeni su roze naljepnicama na kojima piše „samo za žene“ na japanskom i engleskom jeziku. Ove mjere su uvedene nakon što upozorenja i ženski policajci u civilu nisu uspjeli da zavedu red i smanje seksualno uznemiravanje žena.

5. Kafići protiv usamljenosti

Treba vam sto za jednu osobu? Posjetite restorane koji usamljenim gostima nude utjehu u vidu punjene životinje koja će im tokom obroka praviti društvo. Kafe „Moomin“ u Tokiju postao je toliko popularan kod solo gostiju, da njegovi vlasnici planiraju da ovaj koncept presele i u druge zemlje.

6. Prostorije za zajednički život

Ovakvo grupno življenje potpuno je uobičajeno u Tokiju, ali je nedavno u Osaki otvorena ustanova koja pruža smještaj isljučivo samohranim majkama koje nemaju potebne resurse za samostalni život.

7. Servis za iznajmljivanje dečka

Servis za iznajmljivanje dečka koji ne podrazumijeva seks već godinama je popularan u Japanu. Ovi servisi ženama nude muške partnere za „maženje“ uz koje mogu da se ušuškaju uveče ili ih izvedu na sastanak. Klubovi sa muškim hostesama izuzetno su popularni u Tokiju gdje poslovne žene atraktivnim muškarcima plaćaju kako bi sa njima samo izašle na piće i flertovale.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se