18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Znanje je najbolja preporuka za budućnost

BANJALUKA – Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija istakao je povodom Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava danas, da prosvjetni radnici imaju jedan od najvažnijih i najodgovornijih poslova u društvu da zajedno s roditeljima obrazuju i vaspitavaju mlade generacije, svjesni da je znanje najbolja preporuka za budućnost.

U čestitki svim prosvjetnim radnicima u Republici Srpskoj povodom Svjetskog dana učitelja, Mutabdžija je naveo da resorno ministarstvo kontinuirano radi na stvaranju boljih uslova rada u školama i zalaže se da prosvjetnim radnicima obezbijedi dostojno mjesto u društvu.

„Posvećenost prosvjetnih radnika svom pozivu i kvalitetni nastavni planovi i programi, uz stalna ulaganja u obrazovanje i primjenu modernih informacionih tehnologija u nastavi, predstavljaju najbolju osnovu za razvoj Republike Srpske“, naglašava se u čestitki.

Mutabdžija je zahvalio prosvjetnim radnicima za strpljenje i trud koji svakodnevno ulažu u radu sa svojim učenicima, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

„Najiskrenije čestitke upućujem svim prosvjetnim radnicima u Republici Srpskoj sa željom da i ubuduće svoj posao rade časno i odgovorno“, naveo je Mutabdžija u čestitki.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se