15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Skols: Navijači Sitija ne znaju šta imaju

Bivši fudbaler Mančester junajteda Pol Skols kritikovao je navijače gradskog rivala Sitija zbog slabe podrške ekipi i loše atmosfere na utakmici sa Romom u Ligi šampiona.

Meč Siti – Roma završen je u utorak uveče remijem 1:1, a na stadionu „Etihad“ koji ima kapacitet od 60.000 mjesta bilo je 38.000 gledalaca.

Skols trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji ITV, a komentarišući pomenuti meč, rekao je da navijači Sitija nikako ne uspjevaju da naprave atmosferu kao pristalice ostalih engleskih klubova.

– Imao sam sreće da dugo igram na „Old Trafordu“ i uvek sam isticao tamošnju atmosferu i huk sa tribina. Sinoć je na „Etihadu“ bilo mnogo praznih mjesta. Jednostavno kada dođete na ovaj stadion, nemate onaj osjećaj da se igra neka evropska utakmica. Ako odete u Liverpul, na „Old Traford“ ili Čelsijev stadion, vidjećete da je drugačije – rekao je Skols za ITV.

On je naveo da mu se čini kako navijači Sitija ne prepoznaju važnost utakmica.

– Imaju klub, sjajne igrače, ali navijači kao da ne shvataju koliko bi trebalo da budu srećni što Siti nastupa u Ligi šampiona – zaključio je nekadašnji reprezentativac Engleske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se