10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

„Program za 10“ uplašio političku konkurenciju

SARAJEVO – Predsjednik Narodne stranke „Radom za boljitak“ Mladen Ivanković Lijanović rekao je da je „Program za 10“, koji će ova stranka provesti nakon opštih izbora, uplašio političku konkurenciju, zbog čega su čelnici ove stranke pritvarani i zatvarani.

„Mi se nismo uplašili. Nisu nas pokolebali jer znamo da smo na pravom putu i da je narod prepoznao njihovu nemoć i nervozu. Boljitak im je unio strah u kosti. Uplašili su se naše snage, jer narod je prepoznao praznu priču, koju pričaju već 20 godina“, istakao je Lijanović.

Na stranačkom skupu sinoć u Veljacima u Zapadno-hercegovačkom kantonu /ZHK/ Lijanović je naglasio odlučnost Boljitka da skupa s narodom nakon 12. oktobra, provođenjem svog programa stvore pretpostavke da svima bude bolje, saopšteno je iz ove stranke.

Na skupu se obratio kandidat ove stranke za Skupštinu ZHK Ivan Bojka, koji je naveo da se zbog nebrige kantonalne vlasti i problema s plasmanom domaćih proizvoda kandidovao da bi se borio za bolji status poljoprivrednika.

Kandidat za Skupštinu ZHK Žarko Karačić je istakao da ova stranka ima „Program za 10“, koji garantuje pravednije društvo za sve, a ne samo za pojedine, te istakao da više nikome neće dopustiti majorizaciju.

Kandidat za Federalni parlament Stipe Šakić predočio je rezultate u vezi sa zaštitom domaće proizvodnje, te iznio nekoliko podataka o mogućnostima ostvarivanja podsticaja za sve poljoprivrednike „koji su trenutno zaobiđeni na kantonalnom nivou“.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se