3.1 C
Zvornik
30. новембра 2022.

Podrška studentima sa dobrim ocjenama

MILIĆI – Kompanija „Boksit“ iz Milića formirala je fond u iznosu od 50.000 KM, koji će biti upotrijebljen kao nagrada i podstrek za studente sa područja opštine Milići koji imaju prosjek studiranja iznad 8,5, a školuju se na državnim fakultetima.

Za nagradu će moći da konkurišu studenti na fakulteta tehničkih nauka, ekonomskog i pravnog fakulteta, fakulteta organizacionih, te određenih prirodnih nauka.

Fond je formiran u okviru obilježavanja 55 godina postojanja i uspješnog rada Kompanije Boksit, saopšteno je iz „Boksitove“ Služba za odnose sa javnošću.

U odluci o formiranju Fonda, koju je donio predsjednik Kompanija Rajko Dukić, navedeno je da će visina novčane nagrade zavisiti od godine studija, ostvarenog prosjeka i broja prijavljenih kandidata koji ispunjavaju uslove.

Studenti zainteresovani za ovaj vid podrške, dokumentaciju kojom potvrđuju da ispunjavaju uslove iz odluke moći će da dostave u direkciju Kompanije „Boksit“ u Milićima, najkasnije do kraja novembra ove godine, saopšteno je iz „Boksita“.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se