DruštvoVIJESTI

Patrijarh Irinej poželio da Dodik i dalje vodi narod RS

BANJALUKA – Patrijarh Irinej poželio je danas Miloradu Dodiku, predsjedniku RS, i njegovim saradnicima da i ubuduće vode narod u RS kako su to i do sada činili, prenose Nezavisne novine.

„Oni su potvrdili da su dostojni toga zvanja i toga položaja i naučili kako da se odupru sili, svim iskušenjima u vremenu kojem živimo, al i onima koji bi željeli da nismo to što jesmo ili da budemo ono što nismo nikada bili“, rekao je patrijarh Irinej nakon što je osveštao spemenik Stefanu Nemanji, koji je svečano otkriven u Banjaluci.

Tagovi

Jedan komentar

  1. Potrebni statisticari (live scout-i) za prikupljanje statistickih i drugih validnih podataka sa sportskih manifestacija za kompaniju Betconstruct http://www.betconstruct.com . Potrebno osnovno znanje engleskog jezika te android/smartphone min verzija 2.35.
    Radi se o honoranom poslu (freelance) uz naknadu u visini 32 € po uspjesno odradjenom mecu s tim sto se troskovi prijevoza (do 7 €) i karta refundiraju od strane firme. Isplate se vrse zbirno za odradjene prijenose u datom mjesecu u prvih par dana narednog mjeseca (do 10.) putem Skrill platnog procesora (isti princip kao i paypal). Sportovi koji se rade i za koje su potrebni scouti su fudbal, kosarka, rukomet i odbojka.
    Za upite te dodatne informacije obratite se putem mail-a [email protected]
    Bet Construct Scouting BiH

Back to top button
Close
Close