2 C
Zvornik
20. април 2024.

Nikić: Od 12. oktobra u Srpskoj nastupa napredak

BIJELJINA – Nosilac liste Srpske napredne stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Cvijetin Nikić očekuje da će ova stranka ostvariti pobjedu 12. oktobra, te da će za Srpsku nastupiti napredak.

„Krenućemo sa dna Evrope i učiniti sve da Republika Srpska i BiH snažno krenu ka putu zakonitosti, reda i građenja kulta rada, upravo onako kako to predsjednik /SNS-a i premijer Srbije Aleksandar/ Vučić svima daje primjer ne samo u regionu, nego i u cijeloj Evropi“, rekao je Nikić na predizbornoj tribini ove stranke u Bijeljini.

On kaže da je cijeli svijet dao priliku Republici Srpskoj i Srbiji da poštuju i vole Rusiju, ali da poštuju i uvažavaju Brisel, Vašington i NJujork.

„Ako želimo da živimo i budemo kao Srbija onda glasajmo ko Srbija. Više od 90 odsto građana ne samo Republike Srpske, nego i Federacije BiH žele promjene i politiku predsjednika Aleksandra Vučića“, rekao je Nikić, pozivajući građane da izađu na izbore i svoj glas povjere SNS-u.

On je poručio da građani glasajući za SNS glasaju za privredni razvoj, ekonomske reforme, podsticaj privatnog sektora, direktne strane investicije i otvaranje novih radnih mjesta.

Nosilac liste SNS za Parlamentarnu skupštinu BiH Rajko Stokić iz Doboja poručio je da će se ova stranka u parlamentu BiH boriti za poziciju Srpske po principima Dejtonskog sporazuma onako kako su je borci Republike Srpske izvojevali.

„Nije nam potrebna priča o trećem entitetu. O tome nema saglasnosti predsjednika Vučića niti predsjednika Hrvatske Ive Josipovića, država koje su garant Dejtonskog mirovnog sporazuma“, rekao je Stokić.

On je naveo da Republika Srpska mora opstati i da joj je dovoljan okvir koji je dobila Dejtonom.

Na centralnoj tribini SNS-a u Bijeljini građanima je predstavljeno svih 14 kandidata sa liste za Narodnu skupštinu Republime Srpske.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se