18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

LEKCIJA IZ ČASTI Uprkos provokaciji, srpski fudbaleri sve vrijeme štitili albanske igrače!

Neredi na stadionu Partizana nisu pomutili čojstvo i junaštvo fudbalerima Srbije, koji su uprkos provokaciji sa zastavom „velike Albanije“ ostali pribrani i pokazali se kao veliki ljudi.

Neredi na stadionu Partizana nisu pomutili čojstvo i junaštvo fudbalerima Srbije, koji su uprkos provokaciji sa zastavom „velike Albanije“ ostali pribrani i pokazali se kao veliki ljudi, prenosi beogradski Blic.

– Nama je najbitnije da smo kao ekipa sve vreme bili uz reprezetantivce Albanije i pružali im podršku. Ostaje žal što je fudbal završio u drugom planu – rekao je kapiten „orlova“ Branislav Ivanović.

Iako je na terenu u Humskoj zavladao haos posle epizode sa dronom i zastavom, zbog čega je utakmica prekinuta, naši igrači su se ponašali za ponos!

Nekoliko navijača uletilo je na teren i otimalo se za zastavu sa igračima Albanije, koje su naši igrači sve vrijeme štitili i širili ruke kako bi zaustavili nerede.

Aleksandar Kolarov prvi se našao usred haosa i potrčao da zaštiti gostujuće igrače.

524360 markovic jutjub blicsport.rs ff
Lazar Marković (u narandžastom prsluku) štiti kolegu iz albanskog tima

Njemu je među prvima u pomoć pritekao i Lazar Marković.

Tenzije je smirivao i naš golman Vladimir Stojković, zajedno sa ostalim saigračima, i pričao sa kolegom Berišom.

Prilikom drugog upada navijača sa tribina, Danko Lazović ga je zaustavio i uputio van terena.

Naš lijevi bek i član Mančester sitija najviše se trudio, pa je zagrlio albanske fudbalere prilikom odlaska u tunel i rukom pokazivao navijačima da se smire.

Tako su fudbaleri Srbije u opštem haosu ostali pribrani i pokazali kako se treba ponašati u ovakvim situacijama.

Albanske fudbalere dočekale hiljade obožavalaca u Tirani sreći zbog nereda

Utakmica prekinuta – misija ispunjena!

Fudbaleri albanske reprezentacije su posle prekida utakmice Srbija – Albanija u veselom raspoloženju otišli na aerodrom „Nikola Tesla“, gdje su prije čekiranja pušili cigarete i fotografisali se, uz glasan smjeh.

Iako je let albanske reprezentacije bio zakazan za 1.10 sati, zbog incidenata na terenu on je pomjeren, tako da su igrači čekali na stadionu u Humskoj prije nego što su direktno otišli na aerodrom „Nikola Tesla“, da bi konačno oko 1.30 sati odletjeli za Tiranu.

Fudbaleri Albanije su stigli na aerodrom u pratnji brojnih policijskih snaga, među kojima su bili i pripadnici specijalnih jedinica.

Kada su fudbaleri Albanije stigli na aerodrom u Tirani, tamo su ih dočekale hiljade obožavalaca.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se