23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Koji horoskopski znak najviše uživa u vođenju ljubavi: Ovna ‘izluđuje’ oralni seks!

Biku su leđa i uši erogene zone, dok Vaga uživa u kreativnosti!

OVAN

Žena: Vrlo je strastvena i koristi svako pogodno mjesto i priliku za seks. Voli potpuno da kontroliše seksualni čin. Kada se „razigra“, viče, vrišti, grebe i ujeda. Voli sve što je šokantno i zabranjeno i stalno igra na ivici seksualnog sadizma: rado koristi kožne kaiševe i bičeve. Odnos gospodar – rob, gdje je ona, naravno, onaj koji kinji, pruža joj višestruke orgazme. Obožava izazovno da se obuče i da muškarca učini očajnim od želje da je ima.

Muškarac: Agresivan je, neumoran i impulsivan, on je najpotentniji od svih znakova Zodijaka i uvijek je spreman za akciju. Ako želite da mu ugodite, budite maštoviti – ništa nije zabranjeno. Ne voli predigru, želi sve i odmah, često prije nego što je žena spremna. Omiljena mu je dominantna pozicija, kada osjeća da potpuno vodi igru. Ponekad koristi lisice da bi vezao ženi ruke jer je njegov cilj – potčinjavanje. Grupni seks ga veoma privlači.

BIK

Žena: Senzualna je, magnetski privlačna i veoma zavodljiva. Posesivna je i izuzetno zahtjevna ljubavnica, a lako mjenja partnere ukoliko je trenutni ne zadovoljava. Predigra mora da bude duga i suptilna, a najopuštenija je u spavaćoj sobi, sa prigušenim svjetlima u svilenoj posteljini. Veliki je umjetnik oralnog seksa i očekuje od partnera da joj pruži podjednako zadovoljstvo.

Muškarac: U seksu je strpljiv, ali moćan. Uživa u udobnosti, razuzdan je i pohotan. Nije naročito maštovit, ali je nevjerovatno izdržljiv. Uživa u oralnom seksu, a sposoban je da zadovolji i više partnerki istovremeno. Posebno ga privlače ženska zadnjica, pa prednost daje pozi gdje je on iza partnerke. Hrana kao seksualni „začin“ kod njega uvijek prolazi.

BLIZANCI

Žena: Neodoljiva je, provokativna, stalno drugačija. Izvanredno je maštovita, nije stidljiva, privlači je seks na javnom mjestu. Uživa u cijelom spektru – od verbalne predigre, uzbuđivanja, do lascivnosti. Od svih znakova, nju najviše interesuju razna seksualna pomagala – osim vibratora, omiljene su joj „japanske kuglice“, kao i popularni „delfin“ koji se može daljinski aktivirati. Blaže sado-mazo varijante dodatno je stimulišu.

Muškarac: Spontan je, samovoljan, fascinantan šarmer, koji može da osvoji svaku ženu. U seksu nije zahtjevan, niti previše strastven. Lako se zagrijava, koitus je brz i furiozan. Voli seks pod upaljenim svjetlima, omiljeni stimulans su mu ogledala. Traži slobodu, više voli da zadovolji sebe i svoju radoznalost nego partnerku. Grupni seks mu je omiljen, veliki je voajer, rado eksperimentiše sa pilulama za potenciju, kao i sprejovima za odlaganje orgazma.

RAK

Žena: Romantična je i vrlo stidljiva, pa očekuje prefinjeno udvaranje, nježnost i pažnju. Osnovno je da ima povjerenja u partnera, a kada se opusti, njena erotska mašta oslobađa se inhibicija i kočnica, pa može da se pretvori u najstrastveniju ljubavnicu celokupnog Zodijaka! Često u ljubavnoj igri koristi vino ili med koje prosipa po ljubavniku, da bi ga nježnim dodirima potpuno izludila. Mašta o seksu sa mlađim muškarcima.
Muškarac: Voli društvo lijepih žena, senzitivan je, veoma sentimentalan i ljubazan, ponaša se zaštitnički. U predigri je maestralan, nježan i siguran, jer radi upravo ono što njegova partnerka najviše voli. Omiljen mu je felacio, uz obaveznu masažu ženskim grudima, kao i nježno vođenje ljubavi. Kako su u stvari nesigurni u sebe, a plaše se promjena, uz dominantnu majku i slab Mars u natalnoj karti, često postaju edipovci, tražeći žene „gospodarice“.

LAV

Žena: Temperamentna, uglađena, lascivna i zavodljiva, Lavica uvijek pokušava da upravlja svojim ljubavnikom. Kada joj se probudi strast, postaje vatrena seksualna partnerka. Voli seks pod upaljenim svjetlima i poze u kojima ona dominira. Uzbuđuje je ako joj se ljubavnik divi, pa oblači izazovan veš sa prorezima i rupicama na delikatnim mjestima. Snimanje kamerom ili fotografisanje seksualnog čina povećava joj zadovoljstvo, kao i oralno stimulisanje.

Muškarac: Iskoristiće svoj šarm da od partnerke u krevetu dobije ono što ga najviše uzbuđuje. Budući da je po prirodi veoma teatralan, seksualni čin za njega je velika predstava u kojoj igra glavnu ulogu. U oralnom seksu veoma uživa, jer godi njegovoj sujeti. Veliki je egzibicionista, iako nije naročito maštovit. Dopadaju mu se kondomi sa resama ili blagim kvrgama, kao i vibrirajući prsten. Ukoliko je obdaren, neće se ustručavati da to na svaki način istakne.

DJEVICA

Žena: Udvaranje joj je graciozna uvertira, a tek posle dužeg analiziranja, odlazi sa partnerom u krevet. Nije naročito kreativna, ali često pristaje na razne „vanredne“ aktivnosti, mada jasno postavlja granicu do koje je spremna da ide. Prije seksa skoro je obavezno zajedničko tuširanje. Voli obostranu masturbaciju, a otvorena je i za eksperimentisanje sa više partnera. Nekada joj prija i „kažnjavanje“ tokom seksa – rukom, bičem ili verbalno.

Muškarac: Previše je stidljiv da učini prvi korak, pa inicijativu često prepušta partnerki. Odlučna žena može da ga navede da uradi šta god ona poželi. Trudi se u seksu, iako nije maštovit, ali je zato metodičan i izdržljiv. Prilično je nesiguran, pa se može desiti da bude opsjednut pornografijom, pa će, kada se opusti, partnerki predložiti da zajedno prelistaju neki časopis ili pogledaju film iz te oblasti. Među muškarcima Djevicama ima i mnogo voajera.

VAGA

Žena: Izrazito je suptilna, senzualna i šarmantna. Prijatan luksuzni ambijent sa satenskom posteljinom i ogledalima na plafonu stimulišu je da sebe predstavi na pravi način, jer je veliki esteta i vrlo narcisoidna. U seksu je neprevaziđeno maštovita. Omiljen joj je striptiz, nosi izazovan i skup veš, a obožava najmaštovitije masaže erotskim uljima. Umetnica ljubavi retko koju seksi igračku nije probala, ali to nikada ne čini na grub način.

Muškarac: Uglavnom prepušta inicijativu partnerki, a ne postoji ništa u seksu što ne želi da proba. Odlično poznaje žensko tijelo i majstor je u milovanju usnama. Koristi sve najkreativnije varijante stimulacije. Uživa u grupnom seksu svih kombinacija, obično je u njemu pasivan, a nerijetko i voajer. Voli da slika po golom tijelu partnerke ili da uživa u gledanju snimaka svog seksa. Neprevaziđen je fetišista.

ŠKORPIJA

Žena: Čulna je i izuzetno strastvena, potpuno posvećena zadovoljenju svojih tijelesnih žudnji. Ona je najseksualniji znak Zodijaka i vrlo je zahtjevna u krevetu. Čak i kada izgleda kao savršena dama, u krevetu je razuzdana bludnica. Obožava da eksperimentiše i dominira nad partnerom upražnjavajući igre moći – koristi lisice, konopce, kaiš, bič, kostim od lateksa, čizme sa visokim potpeticama. Sposobna je da uvijek izvuče maksimum zadovoljstva.

Muškarac: Strastven je, emotivan, nepredvidiv, hipnotički senzualan i prihvata sve izazove. Želi da potpuno dominira nad ženom. Ne polaže mnogo na prefinjene tehnike, niti na ambijent. Voli da upražnjava seks u kadi, pod tušem ili na podu kupatila. Izuzetno je sklon perverzijama, ponekad partnerku vezuje lancima ili konopcima, kači je na zid, zapušava joj usta i stupa u akciju. Koristi razna erotska pomagala, posebno ona koja nanose bol, ne samo partnerki, već i njemu samom.

STRIJELAC

Žena: Uživa u seksu, predigra joj nije bitna, njen osnovni interes je njeno zadovoljstvo, a problem joj je da se nekome potpuno preda. Ne voli previše da eksperimentiše, ali uživa da nadražuje partnera do tačke kada on gubi kontrolu. Slobodni seksualni stavovi vode je u okolnosti da vodi ljubav i sa ženama i sa muškarcima, a često sa oboma istovremeno. Ne pridaje važnost seksi igračkama, za izuzetno zadovoljstvo dovoljne su joj njene erotske fantazije.

Muškarac: Vješto izbjegava bliskost i strepi od zbližavanja i dugih veza. Prednost daje iskusnim partnerkama. Opušten i slobodouman, skoro uvijek dobije ono što želi. Seks sa njim nikad nije dosadan, jer je veoma inventivan i kreativan. Majstor je erotske masaže – oralne i manuelne. Ima tendenciju ka fetišima, omiljene su mu ženske čizme i rukavice. Seks je za njega mnogo uzbudljiviji ako žena nosi čarape, a na bedrima ima neku glatku tkaninu.

JARAC

Žena: Nezavisna je i dobro se kontroliše, a tek kada je potpuno sigurna, oslobađa se inhibicija i postaje prava žena za sve vrste uživanja. Pokušaće da dominira nad partnerom. Nije joj potrebno mnogo predigre i voli inicijativu u svakom odnosu. Seksualno je vrlo izdržljiva, ali je ne interesuju egzotične kombinacije. Pazuh joj je izvor seksualnog zadovoljstva. Voli da ujeda, kao i da kažnjava partnera, sve u cilju još intenzivnijeg uživanja.

Muškarac: Strastven je i veoma senzualan, snažne seksualnosti, ne voli da bude odbijen i zato je ponekad beskrupulozan. Privlače ga mnogo mlađe partnerke i zahtjeva da mu se potpuno posvete. Više pažnje pridaje samom seksualnom činu, nego ženi koja sa njim u tome učestvuje. Veoma ga uzbuđuje lagani striptiz, a uživa u tome da vezuje partnerku. Ponosan na svoju izdržljivost, voli da koristi vibrirajuće prstenje. Lako se predaje perverzijama, a obožava analni seks.

VODOLIJA

Žena: Kada se uzbudi, izuzetno je maštovita i kreativna, ne postoji ništa što neće probati u seksu, a smisliće i potpuno nove varijante uobičajenih stimulacija. Duga predigra uz muziku sastavni je dio seksualnog čina. Voli androgenitet – potpunu eliminaciju maljavosti i kod sebe i kod partnera. Obožava egzotične seksualne poze, uzbuđuju je najneobičniji modeli kondoma. Za nju ništa nije pretjerano ili tabu.

Muškarac: Pasivan je i rijetko preuzima inicijativu. Ne može da se prilagođava, već mora biti slobodan i nezavisan. Veoma je maštovit, pa njegova partnerka često doživi orgazam još tokom predigre. Žena koja zna šta hoće od njega dobija sve. Voli neobične seksualne scenarije, pa rijetko kada odigra dva puta istu scenu. Ništa što je ljudsko nije mu strano. Sklonost eksperimentisanju često vodi pripadnike ovog znaka u biseksualnost.

RIBE

Žena: Najveći problem joj je da iskombinuje svoje seksualne fantazije sa stvarnošću. U seksu je slobodna i maštovita, obožava seks na vodenom krevetu i vrlo je vješta u igricama jezikom pod tušem. Rado prihvata i blaže sado-mazo kombinacije – vezivanja, maske… Ima izraženu potrebu ka fetišizmu za odjeću i nakit. Inspirišu je parfemi, eterična ulja, kao i seks na javnom mjestu. Njen najveći problem je to što ne umije da kaže „ne“!

Muškarac: Posjeduje nevjerovatnu urođenu taktilnost (suptilan dodir prstima), a kako odlično poznaje žensku anatomiju i psihu, vrhunski je majstor u nježnom milovanju. Opsesija su mu ženska stopala – sam pogled na njih ga uzbuđuje, a neslućeno zadovoljstvo pružiće mu žena koja ga njima stimuliše. Za vrijeme seksualnog čina uvijek ćuti i žmuri, jer je tada u svom svijetu. Od seksi igračaka omiljene su mu lutke u prirodnoj veličini, jer nad njima uvijek može da dominira.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se