18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Ključnu pažnju posvetiti ekonomskim pitanjima

PALE – Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić rekao je večeras na Palama da SDS ključnu pažnju posvećuje ekonomskim pitanjima i rješavanju ekonomskih problema.

„SDS posebnu pažnju posvećuje razvoju poljoprivrede, podsticajima, novom zapošljavanju, privrednom rastu“, rekao je Tadić na tribini SDS-a na Palama i dodao da SDS u tome vidi izlaz iz krize u Republici Srpskoj, a samim tim i političku stabilnost Srpske koja štiti njeno postojanje.

Tadić je naglasio da je to poruka SDS-a za uspjeh Republike Srpske.

Komentarišući današnju izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da novoizgrađeni domovi na Palama nose ime prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, Tadić je ocijenio da je to „u maniru čovjeka koji prevarom pokušava da dobije povjerenje naroda“.

„Očigledno je da je riječ o još jednoj floskuli, kojom se pokušava zlupotrijebiti muka koju je porodica Karadžić pretpjela zbog svega što joj se dešavalo“, smatra Tadić.

Nosilac liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici tri Darko Babalj istakao je da je Istočno Sarajevo kolijevka SDS-a i Republike Srpske i da očekuje ubjedljivu pobjedu.

Babalj je naglasio da je cilj SDS-a da imaju što više poslnika u parlamentu BiH.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Sonja Jovičević-Karadžić istakla je da joj je drago što se završni skup SDS-a dešava na Palama i pozvala sve birače da izađu na izbore 12. oktobra.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Pale Miodrag Kovačević naglasio je da SDS-a građanima nudi borbu protiv kriminal i korupcije, da se obezbijede sredstva za podsticaj privrede, zdravstvenog sistema i vođenje socijalne politike.

„SDS nudi jednu narodnu vladu koja će izvršiti decentralizaciju i vratiti narodu resurse“, kaže Kovačević.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se